A youtube pénzkeresés biztonságos?
Figyelt kérdés
Szeretném beállítani viszont apa attól fél,hogy nem biztonságos,és h a bankszámla adatokkal lelépnek és nem kapom meg érte a pénzt2016. márc. 2. 18:42
11/12 anonim válasza:
még1xer írom de az nem magyar ország ! egyrészt kreatívnak kell lenned olyan szinten amit már istenítenek az emberek ! másodszinten beszéld perfektül az angolt ! harmad szinten találd ki mivel tudsz az ember zsebéből pénzt ki csalni . mert tőlem egy forintot sem tudnál 14 éves taknyos. menyél nyáron kubikolni ,árkot ásni , szenny víz csöveket le rakni, burkolni , téglát cipelni , festeni aztán lesz pénzed és legalább a vézna vagy dagat segged is kap egy kis izmot !!
12/12 anonim válasza:
Igen nem Magyarország,de Magyarországról is lehet angol nyelvű videókat készíteni amit nemzetközi szinten fognak nézni.
Előbbi hozzászólásomnál nem akartam a saját bevételem belinkelni,de most megteszem:
Persze a csatornát nem fogom belinkelni érthető okokból.
Miért is kéne perfektül angolul beszélni? Én kommentár nélküli gameplayeket,montázsokat készítek amihez nem kell nagy angoltudás,de ha kéne is szerencsére elég jól beszélem az angolt.
Ezt az ember zsebéből pénzt ki csalni részt nem értem,na mindegy.
Miért menjen el ilyen munkákra, amikor akár az internetről is megkeresheti azt a pénzt vagy jóval a többszörösét.
De végül is magyarok vagyunk teljesen érthető ez a hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!