ASUS szerviz mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Rokonom gépét kell szervizbe küldeni. Windows7 rendszergazdai fiók+jelszó.
Előtte érdemes az adatait lementeni a gépről nehogy a szakik turkáljanak a gépében vagy nyugodtan elküldheti?Gondolom linux bootolással simán hozzáférnének. Én gépem működik, úgyhogy ebből nem volt tapasztalatom.
2016. jan. 31. 23:14
1/4 Molyolo válasza:
Én lementeném és ami olyan letörölném.
Dolgoztam pár mobil szervízben előtte mindent megnéztünk benne meg ha tetszett kimásoltuk.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk ha olyan a baja, hogy nem kell a gyógyításához a merevlemez, akkor én lehet ki is venném, már ha nem garanciális, tehát fel lehet bontani. De a saját dolgaimat biztosan letörölném, mégpedig biztonságosan, nem csak sima törléssel.
3/4 anonim válasza:
Rengeteg gep megy at a kezukon, nem hinnem hogy orakat szannanak a merevlemez helyreallitasara... Be szoktak lepni kiprobalni hogy mukodik-e a fennlevo rendszerrel minden, a meztelennos kepeket max kimasoljak, de kemprogramot telepiteni vagy mashogy visszaelni a rendszergazda fiokkal nem fognak.
4/4 anonim válasza:
Ez derék dolog, konkrétan gusztustalan.
Sok szervíz nem is fogadja be, ha módosítva van, pl. kiszerelt HDD.
Biztonsági mentés, Wipe és mehet a szervízbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!