Lehet hogy ez virus? SURGOS!
Figyelt kérdés
Miota letoltottem egy programot a gepemre nem engedelmeskedik a gepem... A programot mar kitoroltem... A problema az, hogy akarmit csinalok (videot nezek, irni szeretnek valamit) allandoan letalcaz... Vagy nem letalcaz, hanem csak ugy erzekeli mintha egy masik ablak lenne, de nincs... Eleg nehez igy barmit csinalni, az 5 perces mondatot 20 percig tart leirni... Es neha a billenleu leuteseket sem erzekeli... NAGYON SURGOS!!! NEM TUDOK IGY LETEZNI!!!2016. jan. 26. 14:22
1/10 anonim válasza:
Miért nem futatsz egy vírusírtót ahelyett, hogy itt várod a megváltást?
2/10 Lajos54 válasza:
Ha új hardver, vagy új program térdre kényszeríti a gépet, nem elég eltávolítani azt, ami a gondot okozta, hanem vissza kell állítani a gépet is a telepítést megelőző állapotra.
Erre találták ki a rendszer-visszaállítást. Kiválasztod a telepítést megelőző, utolsó működőképes állapotot, és elvégzed a visszaállítást. Aztán örülsz...
4/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Először ezt az online scannert futtasd le:
7/10 Nemtomkivok válasza:
Először is. Amit SŰRGŐSEN szerezz be:
1. Magyar helyesírási szótár
2. Töltsd le az a kib*szott vírus írtót..
Ennyi :pp
8/10 kread385 válasza:
Na szóval!Ez már szinte ctrl+c ctrl+v nekem! (értek hozzá magyarul)1,a Letöltöd az Eset Smart Security-t (ESS-t) [link: [link] Lefutattod maximális észlelésen a víruskeresőjét [egyéni ellenőrzés, kiválasztasz mindent, ellenőrzési szint pedig legyen legmagasabb+engedélyezd a kéretlen (PUP) és a veszélyes(PUA) alkalmazások utáni ellenőrzést!]1,c Amit talál, annak mennie kell!!!!2,a Malwarebytes-ot le kell töltened [ [link] Felrakod, és lefutatsz egy mélyvizsgálatot2,c Amit talál annak szintén mennie kell!!!!3,a Letöltöd az avastot, felrakod [link: [link] Megnyitod, rámész az ellenőrzés fülre, és egy rendszertöltéskori vizsgálatot indítasz3,c Amit talál, annak mennie kell!4,a Az egyik vírusirtót (avast, vagy eset) és a malwarebytesot megtartot, a maradékot letörlöd.4,b Örülsz, hogy nincs vírus a gépeden! xDDDRemélem tudtam segíteni!
9/10 anonim válasza:
Vagy vásárolsz egy normális víruskergetőt( pl.Kaspersky-t), és eleve nem kerül ilyen állapotba a géped. Az Avast-al annyi a probléma, hogy azon kívül, hogy foglalja a helyet, és eszi a memóriát, simán becsúszik ez-az.... az ingyenes verziónál biztos. Sajnos :)
10/10 anonim válasza:
Eset Smart Security9, 30 napos próbaverzió, utána keresel újságkódot hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!