Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért tűntek el a fájljaim?

Miért tűntek el a fájljaim?

Figyelt kérdés
Volt a gépemen egy mappa, amiben csak pár szöveges dokumentum volt. Ma pedig kerestem, és sehol sem találtam! Pedig biztos vagyok benne, hogy nem töröltem, le mert tudtam, hogy még kelleni fog. Tudom, ez nem egyedi eset, viszont van az egész Dokumentumok mappából 2 biztonsági mentésem is (egy a külső vinyómon, egy meg a D meghajtón) és onnan is eltűnt!!! Csak az az egy mappa. Ez nagyon furcsa.... Mitől lehet ez, és mit tudnék csinálni? Segítsetek kérlek!

2016. jan. 25. 12:36
 1/4 szaszaa11 válasza:

2 oka lehet: Egy vírus "megette"

Egy rendszerfigyelmetetéyre archiváltad a nem használt dolgaidat, és egy masik mappába tomoritette.

2016. jan. 25. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Most futtattam a víruskeresőt, nem talált semmit. A másik viszont lehetséges, hiszen nem használtam mostanában ezt a mappát. Hol találhatom meg ezt a tömörített mappát???
2016. jan. 25. 15:22
 3/4 A kérdező kommentje:
win 8.1
2016. jan. 25. 15:43
 4/4 szaszaa11 válasza:
Fájlkeresőben
2016. jan. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!