Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8ban hová tűntek a...

Windows 8ban hová tűntek a fájljaim?

Figyelt kérdés
pár napos a rendszer de csak okoz meglepetéseekt még most is... csináltam egy új mappát, néhány kép volt benne és egy leszedett játék képfájlja. most bekapcsoláskor szőrén szálán eltűnt a mappa írt is valamit hogy zárolva van nagy nehezen megtaláltam felhasználók->temp mappában de csak a csupasz cdképfájl, és a néhány kép sincs ott ez most mi a franc? segítsetek légyszíves
2013. dec. 1. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:

search boxban keresést írnak és talán:

http://www.youtube.com/watch?v=gJIptPPepes

ha nem jó keress a címhez hasonló kulcsszavakkal

2013. dec. 1. 10:36
 2/2 A kérdező kommentje:
ez nem igaz sehol sincs tököm kivan ezzel a szarral játékból is eltűntek a mentések de örülök neki! de legalább tudnám hol kéne állítani vagy mit hogy több iylet ne csináljon azt se tudom végleg eltüntette vagy mibe nyúlt még bele vagy mi ez áhh
2013. dec. 1. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!