HELP YOUR FILES VÍRUS. MOST MIT CSINÁLJAK?
A rövid történet, hogy magára hagytam ebédidőben a gépet. Természetesen internet rácsatlakozva. Aztán mikor viszamentem a gép néhány (elég sok és fontos) fájlnak a kiterjesztését és nevét megváltoztatta. Így a fájl használhatatlan. Van közte mindenféle fájl world excel kép video zene stb. [link]
Sok mappába ezt a képet rakja be: [link]
google segítségével lefordítottam. Valami olyasmit ír, hogy jogosulatlanul használok sokmindent, és ezért "tette tönkre " az én fájlaimat. Holott egyetlen jogosulatlan szoftver sincs a gépen (céges gép, így nem is lehet) viszont sok adatot nem tudok használni, ami viszont fontos lenne. Mit lehet tenni? Találkozott már ilyennel valaki? Ugyan a "vírus leírja mit tegyek, de ezt félek kipróbálni. Ki tudja, talán még többet árt. Akinek volt hasonló várom a tapasztalatokat.
Előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!