Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » HELP YOUR FILES VÍRUS. MOST...

HELP YOUR FILES VÍRUS. MOST MIT CSINÁLJAK?

Figyelt kérdés

A rövid történet, hogy magára hagytam ebédidőben a gépet. Természetesen internet rácsatlakozva. Aztán mikor viszamentem a gép néhány (elég sok és fontos) fájlnak a kiterjesztését és nevét megváltoztatta. Így a fájl használhatatlan. Van közte mindenféle fájl world excel kép video zene stb. [link]

Sok mappába ezt a képet rakja be: [link]

google segítségével lefordítottam. Valami olyasmit ír, hogy jogosulatlanul használok sokmindent, és ezért "tette tönkre " az én fájlaimat. Holott egyetlen jogosulatlan szoftver sincs a gépen (céges gép, így nem is lehet) viszont sok adatot nem tudok használni, ami viszont fontos lenne. Mit lehet tenni? Találkozott már ilyennel valaki? Ugyan a "vírus leírja mit tegyek, de ezt félek kipróbálni. Ki tudja, talán még többet árt. Akinek volt hasonló várom a tapasztalatokat.

Előre is köszönöm

2016. jan. 4. 19:02
1 2
 11/13 pinkpancser ***** válasza:
A vírus egy program. Mivel a rendszeredet megfertőzte, így azzal együtt indul. Egy másik gépbe ha beteszed a vinyót, akkor nem fog elindulni. Tehát ott lesz, csak nem fog működni.
2016. jan. 4. 20:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Ja értem! Ezt nem tudtam köszi szépen! Csökkentett módba lehet a még megmaradt fájlokról biztonsági mentést csinálni? vagy többet árt mint használ? Ugyanazon a gépen gondoltam.
2016. jan. 4. 20:38
 13/13 pinkpancser ***** válasza:
Meg lehet próbálni, de minél többet megy a gép, annál többet veszthetsz.
2016. jan. 4. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!