Letöltött játékokat tényleg blokkol a windows 10?
Figyelt kérdés
Na és a filmeket is blokkolja? Mert játékot már nem igazán filmet szoktam néha leszedni valamelyik torrentről és nem szeretném ha mondjuk felrakom a win 10-et és akkor füstbe menjen az összes filmem!2016. jan. 3. 17:39
1/6 Turismo válasza:
Nem tudom, hogy kitől hallottad ezt az információt, de ez nagyon téves. :) Nem fog füstbe menni semmilyen adatod sem, csak akkor ha leformázod és nem mentetted el sehova. :)
3/6 anonim válasza:
Egyiket sem blokkolja, legközelebb ha látsz egy hatásvadász címet, olvasd el a cikk tartalmát és értelmezd is.
4/6 anonim válasza:
Igen blokkolja, ha van webkamerád a géphez kötve akkor leolvassa a retinádat is, az egereden keresztül pedig ujjlenyomatot vesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondva eléggé kevés időt tudok gép előtt tölteni a munka és a magán élet mellet! Feltűnt nekem ez a jobb alsó sarokba villogó ingyenes win 10 frissítés de idáig nem foglalkoztam vele! Kollégámék akik így jobban benne vannak az internet világában azok szoktak erről beszélni csak mindegyik mást mond ezért is voltam úgy vele hogy itt bekérdezek! De közbe utána is néztem és tényleg nagyon sok kacsa hír megy a neten!
2016. jan. 3. 19:54
6/6 anonim válasza:
Kicsit nyersen fogalmazva: nincs köze a MS-nak ahhoz, hogy milyen programot vagy tartalmat futtatsz, amíg az nem zavar bele az ő működésébe. Ő adja a felületet (amiért elvileg fizettél), a saját érdekében a saját szolgáltatásába lehet beleszólása, de más(é)ba nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!