Gmail-en láthatja valaki hogy milyen üzeneteket kaptam és milyen üzenetet küldtem?
Ha
- a havernél bejelentkeztél és úgyfelejtetted
- a havernek keyloggerje van
- az otthoni géped meg van trójaizva
- stb
akkod igen.
Előző kommentelő! "az FBI, a CIA, az NNI, a TEK és a teljes Google mérnökség"-nek is van ideje és energiája arra, hogy a 100.000.000+ gmail felhasználó közül pont ennek a szerencsétlennek a magánlevelezését olvassa, ugye? Tudom, hogy szofvterek is nézhetik, de akkor is végül egy emberi lénynek is el kell(ene) olvasnia, hogy értelme legyen.. De így ebben a formában nincs.
Hogy válaszoljak is:
- ha minden használat után kijelentkezik,
- jelszót változtat hetente,
- csak megbízható gépet használ (sajátotamin jó vírusírtó is van, és megbízik a családtagjaiban...),
akkor szinte semmi esélye nincs annak, hogy bárki más láthatná a levelezését. A GMail biztonságos.
Ha valaki el akarja olvasni a leveleidet , akkor elolvassa.
A számítógép lazán feltörhető, az állami szerveknek jogukban áll a betekintés. Hivatalosan nincs magántitok .
Egy átlag magán ember számára a levelezésed feltörése lehetetlen.
#7-es válaszoló írta: "Az Internet szolgaltatonak kotelessege az osszes emailt megtartani eveken keresztul az archivumban"
Ez így, ebben a formában teljesen TÉVES! Abszolut nem így van. Internetszolgáltatónál dolgozom, tudom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!