Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Sony Xperia Z1 vízálló lehet...

Sony Xperia Z1 vízálló lehet vízalá vinni?

Figyelt kérdés
Mert ahogy hallottam valakinek tökéletesenm üködik,van akinek meg beázik.Most hogy van ez?Osztálytársam a z2 compactját már 1 éve használja és víz alatti felvételeket készít.Van aki ott is irja hogy beázott? Vagy csak a Z1 nem vízálló a többi igen?
2015. dec. 14. 07:23
 1/3 anonim válasza:
de igen vizállo mindeggyik de ha kikopik a töltőnek a kis retesze akkor már nem teljesen vizállo
2015. dec. 14. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Meg el kell olvasni a használati utasítását, bizonyos mélységig, és bizonyos ideig vízálló csak. Nem úgy van hogy 20 méteres mélységben órákig búvárkodok vele.
2015. dec. 14. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Elvileg IP55 és IP58-as infókat is olvastam róla azaz mérsékelten víz és porálló (előbbi kis nyomású vízsugár ellen védett azaz lassú folyású vízben megmosható, a második elvileg víz alá nyomható korlátozott mértékig). A gyártó szerint max 1,5m mélységig fél órát bír a készülék édesvízben. A vízállóságra elvileg nem szoktak garanciát vállalni, mert utólag nem bizonyítható, hogy rendesen helyén volt-e a fedél vagy a tömítés stb. Nekem anno volt egy Motorola Defy+ telóm (IP67) és használtam egy keveset víz alatt, nem volt gond. Később néhány csavarnál felfedeztem egy kis repedést (talán az esésektől) és utána inkább nem dugtam víz alá. Tesómnak most egy Z1 Compact telefonja van és Görögországban csinált néhány víz alatti képet és videót a tengerben. A készülék kibírta, de azt azért észben kell tartani, hogy körültekintően, a szabályokat betartva és saját felelősségre érdemes. Komolyabb vízalatti videózáshoz vannak spéci tokok, kamerák. A telefonnál inkább annyi értelme van, hogy ha beleejted a sárba és utána leöblíted azt kibírja.

[link]

2015. dec. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!