Sony Xperia Z, talán meghalt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Strandoltunk ma, és hát csináltunk pár viz alatti felvételt, mert hát szokásunk ha strandolunk, elvileg a készülék vizálló (eddig az is volt) viszont most valami nagyon el romlott, amig nem zártam le a képernyőt semmi baja nem volt, azután se kép se hang. Azóta semmit nem érzékel, ha fel dugom töltőre a piros értesitő LED világit, de úgyszint semmi... A kamerák be vannak párásodva, én erősen arra gondolok hogy valamilyen módon beázott, és kinyirta a telefont... Szerintetek mi lehet a probléma? Ilyenkor ha vége akkor van valamilyen módja az adatok lementésének ami nem az SD kártyámon volt (képek, videók, jegyzetek.. ezek nagyon fontosak lennénk, mert van benne pár családi fotó is). Válaszokat előre is köszönöm!2015. júl. 23. 20:52
1/6 anonim válasza:
Az akkumulátor hány %-on állt?
Ha volt még szufla próbáld meg a hangerő fel + hangerő le + bekapcsológombot, hátha...
2/6 A kérdező kommentje:
Az akumlátor bőven 50% fölött volt, lezártam és vége...Semmire nem adj jelet :\
2015. júl. 23. 22:57
3/6 anonim válasza:
Megpróbáltad a hangerő fel + hangerő le + bekapcsológombot? Ha így se akkor szervíz... Amúgy gyakori hiba a SONY-knál...
4/6 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de nem működik.. Hétfőn szerviz lesz belőle
2015. júl. 26. 13:52
5/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére a szervizelés napjára megjavult a telefon :) semmi baja már :D
2015. júl. 28. 16:19
6/6 anonim válasza:
Hopsz véletlen küldtem a Privátot!
Örülök neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!