Koleszban vagyok es megvaltoztattak a gep jelszavat! Hogy tudnam visszavaltoztatni vagy netan belepni?
Figyelt kérdés
Azthiszem windows 7 van rejta es nem eredetes nem akarjak elmonddani hogy tudom visszavaltoztatni vagy csak szimplan belepni . Megkernek valakit hogy reszletesen irja le mit kene csinalnom ja es csak egy fiok van a gepen.2015. dec. 9. 20:48
2/2 anonim válasza:
"Azthiszem windows 7 van rejta"
Azért legalább ezt jó volna ha tudnád. Ennyi szakértelemmel nem csodálkozom azon sem, hogy felnyomták a géped. Persze értem én a "nem vagyok infózseni sem kocka" című válaszokat, de ez kicsit olyan mintha egy autótulajdonos azzal védekezne ha balesetet okoz, hogy "nem tudhat mindenki vezetni"!
Ezt próbáld meg: https://www.youtube.com/watch?v=AsV4mzurr6U
Ha nem sikerül, kérj segítséget személyesen valakitől.
Vaaaaagy
Ha elég jó erőben vagy, akkor megkeresed a tettest és "el is beszélgethetsz vele". Megkérdezed tőle, hogy tetszik-e neki a veresegyházi asszonykórus mosolya, mert most akciósan, ingyen és bérmentve átalakítod a fogsorát neki ha nem adja meg a jelszót!
Számtalan lehetőség van a probléma megoldására...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!