Megváltoztatták az email jelszavamat, és emiatt nem tudok belépni. Hogy tudnám saját magam megváltoztatni egy másik jelszóra, hogy újra használhassam az email fiókom?
Az a helyzet, hogy kb 2-3 héttel ezelőtt léptem be utoljára ebbe az emailbe. Mindig amikor kilépek, utána egyből be lehet lépni, ugyanis el van mentve automatikusan a jelszavam. Az érdekes, hogy ugyanígy el volt mentve, de amikor be akartam lépi, egyszerűen azt írta ki, hogy sikertelen bejelentkezés. Ekkor én magam írtam be a jelszót, de úgy sem ment. A végén már annyira elbizonytalanodtam, hogy azt hittem, hogy én magam felejtettem el a jelszót (pedig nem, csak tudom saját jelszavam), és emiatt minden lehetséges variációt kipróbáltam, szinte minden egyes jelszóval próbálkoztam, ami csak volt életemben, de így sem sikerült. Arra gyanakszom, hogy valaki belépett, és megváltoztatta az emailem jelszavát. Mindenképp vissza szeretném változtatni, mert szeretném használni az emailem. Most csináltam még egy emailt, és most jelenleg 2 használható is van, de mindenképp kéne ez a másik is, amibe nem tudok belépni.
A Mailbox-ot használom, és mivel nemrég volt egy elég nagy váltás, eléggé megváltozott a kezelőfelülete, eléggé egyedi lett. Nem tudom, hogy hogyan oldjam meg, hogy ha "elvesztem" a jelszavam, és nem tudok belépni emiatt. Más emailnél ez megoldható, hiszen a legtöbbnél van olyan opció, hogy "Elvesztetted a jelszavad?".
De ennél nincs.
Parancsoljatok, itt kéne belépnem:
Csupán azt kérem tőletek, hogy mondjátok el, hova kéne kattintgatnom, hogy a jelszót lecseréljem egy újra, hogy ismét használhassam az emailem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!