Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Fényfüzér gépházban?

Levcsoo kérdése:

Fényfüzér gépházban?

Figyelt kérdés
Támadt egy olyan ötletem, hogy egy 80-100 izzós fényfüzért bevezetnék a gépházba. Tápkábelt vízhűtés nyílásán ki tudnám vezetni, viszont tartok tőle, hogy nagyon meleg lenne az izzóktól a házban. Vélemény erről?

2015. dec. 5. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Mi a lóf***nak akarnál te fényfüzért rakni a gépházba?
2015. dec. 5. 22:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Nyílt a ház, az oldalán egy plexin át be lehet látni. Dekorálni szeretném. De mit érdekel ez téged? Ha nem tudod megválaszolni a kérdést, minek írsz feleslegesen? Örülök, hogy sikerült megfognod a lényeget és értelmes, segítőkész tagja vagy az oldalnak.
2015. dec. 5. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szia! ne haragudj, lehet hulyen hangzik, de nemtudom mi az a fenyfuzer! jo par eve kulfoldon elek es akkor meg nem volt divat, mikor otthon voltam. DE ha ilyen belso vilagitasra(dekoraciora)gondolsz, akkor szerintem a 80-100 izzo az sok lehet. az en gepemben is van egy 12 led-es piros fenycso. es kizarolag erre a celra kialakitott csatlakozot hasznalom.... en dijazom! nekem bejon....de szerintem csokkentsd le kevesebb izzora es figyelj a hutesre.... ha tulmelegszik a hardware a gepben, az hosszu tavon nem jo neki....
2015. dec. 5. 22:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, olyasmire gondoltam, amit beltéren is használnak díszítésre, akár karácsonyfa díszítésre is. Köszönöm a válaszodat, akkor egy kisebbet nézek a géphez!
2015. dec. 5. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
de ennek tényleg semmi értelme! suffnituning vérpisti módra? ez kb 12 éves gyerekeknél szokás.. ha annyira "vijágítós gémingpc"-t akarsz csinálni akkor fizesd ki a + pénzt a led-es ventikre, led-es hűtőre és ledszalagra.. főleg hogy a fényfüzérek 80%-a kínai gagyi ami a saját működési hőjétől is be tud gyulladni (amire ugyebár ilyenkor fokozottan figyelni kell) így sok olyan van amit a karácsonyfámra se tennék rá nem hogy a 60 fokos proci mellett próbáljak tüzet okozni vele..
2015. dec. 5. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Én dekorációnak vagy ledes ventilátorokat szoktam venni vagy egy-két ledcsövet.

Venti: [link]

Ledcső: [link]

2015. dec. 5. 22:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Én megértem, de nem akarok mindent lecserélni. A mostani ventilátoraim tökéletesek, a tápot pedig nem akarom tovább terhelni, így is a határait feszegeti. Mármint.. A mostani igényeket még ki tudja szolgálni, de ha rákötnék még egy led sort is.. Egyébként meg nem a 700 forintos szar kategóriát venném, természetesen.
2015. dec. 5. 22:46
 8/11 anonim ***** válasza:
ha +1 led csőtől túlterhelnéd akkor ott komoly gondok vannak
2015. dec. 6. 00:55
 9/11 anonim ***** válasza:
kedves kerdezo! en is csatlakoznek az elottem levokhoz....ha nem akarsz egy uj gepet venni, akkor inkabb azt a kis plussz penzt rakd bele es vegyel "minosegi" led-et bele. hidd el, megeri es sokkal jobban nez ki. en is kicsereltem a ventiket ugyanolyan szinu led-es ventikre. tudom senki sem latja, de este amikor jatszom a haverommal, akkor nekem az tetszik.
2015. dec. 6. 02:27
 10/11 DjImipapa ***** válasza:
Az meg senkinek se jut eszébe, hogy pl. SMD ledes szalagból méretre is lehet szabni, hő gyakorlatilag alig van, fény meg ezerrel!(színváltásos is van belőle....)
2015. dec. 7. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!