Cooler Master Hyper 212 Plus heatsink képes lehűteni egy i7 920 - i7 2600K-t normálisan? Vagy milyen ajánlat mid gépházban?
Cooler Master Hyper 212 Plus
Zalman CNPS14X
Cooler Master Hyper 612
Zalman CNPS11X
Ezek közül szeretnék venni egyet
ami elfér nagyjából normálisan a gépemben és legyen azért
szellőzés is
a gépházam nem valami nagy :
Thermaltake Commander MS-I
CPU magasság 170mm-ig befér a házadba, a Hyper 212+ meg 158mm-es.
Nekem Hyper 212+ hűtőm van, anno 7300Ft-ért vettem, annyit simán megért! Eleinte egy X4 945 procira tettem, azzal lazán és halkan elbánt. Most egy FX-6300 procit hűt 4GHz-en szintén halkan és alaposan. Még egy kis feszkó emeléssel 4,5GHz-t is kipréseltem a prociból, igaz ott már felkapcsol a hűtő fordulatszám Prime 95 alatt (lehet hallani a hangját, de nem zavaró úgy sem) és a hőmérséklet is 60C fölé szökik, de a házam sem egy extra szellőzésű példány, mivel, hogy inkább a csendességre tervezték (CM Silencio 550...ami ráadásul 154mm-es hűtőket támogat, de ezt is bele tudtam tenni csak a heatpipe-ok vége beleér a hangszigetelő szivacsos redőkbe). Szóval sztem nem rossz hűtő, de a többivel nincs személyes tapasztalatom.
CM Hyper 612 elég jónak tűnik.
Őőő nem tunningolni szeretném, csak azt szeretném, hogy egyszerre legyen szellőzés a gépben is és jól is hűtsön egy i7-et talán tunningolva is. Az alaphütővel kapcsolatban, nyáron nem igazán bírná ki :D játékok alatt 70fok ami nem a legjobb. Persze alapvetően hozzá párosítanák pár fan-t ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!