Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » ESET Smart Security 9 és ESET...

ESET Smart Security 9 és ESET NOD32 Antivirus 9 vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Néhány napja elérhető az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus legújabb verziója is, a 9-es, ezekkel kapcsolatban mi a véleményetek? Érdemes őket használni?

2015. okt. 16. 11:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sokszor másfélszer lassabb lett tőle a gép, mint szokott... Meg megnéztem kb. 310 megát foglalt el a memóriából az ekrn.exe, én megváltam a 9-es verziótól mert ez így eléggé röhej... CCleaner-rel törölve majd 8 fel újra. Pedig azt írták ez is kis gépigényű mint a többi verzió...
2015. okt. 16. 22:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Írtam a Sicontac Supportra, megemlítve, hogy nem egyedi esetről van szó. Érdekes módon aznap este jött rá egy frissités és azóta normálisan bootol, nincs semmi baja.
2015. okt. 18. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem nincs probléma vele azóta se.

Ha nem szeretnéd újra húzni a rendszert és úgy felrakni,akkor felejtsd el az ESET szoftvert,mert hogy kijött a 9es,a 8as nem fog annyira kitűnően már védeni,ezért várják el mindig,hogy a legfrissebb védelmet használd és fog is a program majd b*sz*gatni miatta.

Ha jót akarsz magadnak válts védelmi szoftvert,persze legfrissebb verziót.

2015. okt. 18. 21:31
 14/19 A kérdező kommentje:
Pénteken volt Win újratelepítés, de nekem az sem oldotta meg a bootolást ESET 9-nél, viszont nem is ez bosszantott igazán a dologban, hanem a program kezelőfelülete undorító lett szerintem, másrészt netezés közben a progi volt hogy 300-320 megát evett a memóriából, és így nekem már idegtépővé vált a netezés sebessége...
2015. okt. 18. 22:29
 15/19 A kérdező kommentje:

De most feltettem újra a 9-est tesztelni pár napra legalább, most per pillanat továbbra is csak 150 mega körül fogyaszt a memóriából, az normális, a 300 nem tudom miért volt.

Egyébként nem tudom hogy előbb-utóbb a 8-as rá akar-e frissíteni a 9-esre, valószínűleg zaklatna vele valóban.

2015. okt. 18. 23:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Igen,zaklatna,jelezné,mindig is így volt ez,de ez biztonsági szempontból helyes is,hisz jobban véd mindig a legfrissebb változat.

Memóriával kapcsolatban,valóban képes enni ennyit,sajnos sok programnál az újabb verziók mindig többet kérnek.

Vírusirtónál főleg akkor van ez mikor háttérben ellenőriz vagy amúgy is.

Ha nagyon nem jó,akkor dobj fel egy ingyenest,Avastot...védelem terén az is elmegy,pláne ha te magad is körültekintő felhasználó vagy.

Külseje meg szerintem is hányadék lett.Minden már a fapados Win 10re hajaz sajnos.

2015. okt. 19. 00:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen, elvileg jobban véd valamennyivel mint a korábbiak, bár lehet ez is csak valami reklám duma a gyártóktól... :D

A 7-es meg a 8-as voltak a legjobbak, komolyan mondom. Ezekkel az ESET vírusírtókkal az a bajom, hogy nehéz őket normálisan letörölni, egy CCleaner vagy egy Revo Uninstaller sem biztos hogy elég ehhez.

Amúgy amikor 5-öst használtam és volt már jóval újabb is, akkor asszem nem dobálta fel hogy frissíteni akarja pl. 7-esre.

2015. okt. 19. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos ido utan szokta csak jelezni a frisebbet.

Ez hogy jobban ved meg nem toluk tudom,ez altalanos dolog minden virusirtonal legyen az ESET vagy Avast.

Milyen rendszeren hasznalod amugy? Win 10?

2015. okt. 19. 15:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, most csak XP-t használok egy ideje ismét, de félreértés ne essék, nem azért mert a gépem nem bírna újabb op. rendszert (a 7-et is pl. gond nélkül viszi), hanem mert amiket programokat és játékokat tolok, azok XP-n kifogástalanul működnek, míg 7-en már közel sem minden, így számomra az XP bizonyul a legstabilabb rendszernek.
2015. okt. 19. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!