Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avira Free Antivirus vagy...

Tibi9206 kérdése:

Avira Free Antivirus vagy ESET Nod32 a megbízhatóbb?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 20:11
1 2
 1/11 belapus ***** válasza:

A vírusirtók nagyjából ugyanazt az adatbázist használják - persze legtöbbjük az általuk adott néven szerepelteti a károkozókat -, ezért inkább az adott felhasználó szempontjából előnyökről és hátrányokról lehetne beszélni.

Avira:

- ingyenes,

- kis gépigény,

- nem magyar nyelvű.

NOD:

- fizetős ( néhány újságban ingyenes havi licencek vannak ),

- kis gépigény,

- magyar nyelvű,

- jó és magyar nyelvű technikai támogatás.

Elérhetőek olyan oldalak, ahol komolyabb összehasonlítást végeznek ( AV-Comparatives, AV-TEST ).

2015. okt. 11. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Ha funkciót és annak erősségét nézzük,akkor természetesen ESET avagy Nod32.
2015. okt. 11. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
Eset Smart Security8 a legmegbizhatóbb.
2015. okt. 14. 12:33
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Már kint van ESET-ből a 9es verzió.Magazinos kóddal használóknak át kell konvertálni (ESET oldalán)a ki küldött felhasználó nevet és jelszót,hogy a programba tudják használni,mert megváltozott ez a része sajnos.
2015. okt. 14. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Nekem vásárolt licenszesem van, a felhasználói név, jelszó helyett egy, a Windows operációs rendszer licenszére emlékeztető betű-szám kombinációra kellett váltani, a felülete is nagyon megváltozott.

NE FRISSITSÉTEK! Pokolian belassult. Letöltöttem inkább a próbaverziót és az előzőt leszedtem, a 9-est meg telepítettem. Tisztán telepítve viszont újra be kellett kalibrálni a tűzfalát, ami bonyolultabb lett,aztán meg is kellett osztani a jogosultság miatt. Most már minden rendben van és jó.

2015. okt. 14. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Tiszta telepites javallot termeszetesen,akarcsak Win 10 -re valtasnal.Igy lesz hiba mentes a jovobe.

Rendes eves licensnel lehet mas az eljaras,de itt a magazinos kodrol volt kis tajekoztatas.

2015. okt. 15. 00:53
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanaz az eljárás, a Myeset-be be kell jelentkezni és a felhasználói név -- jelszó beírása után megjelenik az új licenszkód.
2015. okt. 15. 12:42
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem kötelező bejelentkezni,illetve regisztrálni se.

Én se tettem :)

2015. okt. 15. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
#5 nekem gyors, jobban tetszik a 9-es modern kezelőfelület nagyon bejön :)
2015. okt. 16. 00:10
 10/11 anonim válasza:
0%

Szerintem egyik sem. Biztos jók, de van jobb is megfizethetőbb áron. (Régen amúgy ESET-et használtam vásárolt licencel).

Szóval Emsisoft Ant-Malware. Dupla szkennelő motorral dolgozik, egy saját fejlesztésű Emsisoft motor + Bitdefender motor.

Kicsi gépigény, magyar nyelvű szoftver (a weboldala angolnyelvű, de szoftver magyar nyelvvel töltődik le).

Természetesen 30 napig ingyen kipróbálható. És csak 5800 Ft egy évre, míg az ESET kb. duplája.

[link]

2015. okt. 18. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!