Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Bekaptam egy vírust mitévő...

Bekaptam egy vírust mitévő legyek?

Figyelt kérdés
nos az van hogy neteztem és bekaptam egy trójait letöltés közben,a problémám az lenne hogy a "system alkalmazás leállt" és egyfolytában csak ezt írja ki és nem tudok megszabadulni tőle hogy megoldjam problémát!lécci segítsetek?
2015. okt. 10. 00:51
1 2
 1/16 szántóvető ***** válasza:
nemtom mi állt le de a malwarebytes-t kellene telepítened és lefuttatnod.
2015. okt. 10. 02:46
 2/16 A kérdező kommentje:

le kéne töltenem amit mondtál?mert ezt adja le

[link]

2015. okt. 10. 03:32
 3/16 szántóvető ***** válasza:
nem írtad hogy droidról van szó.próbálkozz víruskereséssel vagy újraindítással,jobb ötletem nincs.
2015. okt. 10. 04:24
 4/16 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy vírus? Elöször próbálj egy újraindítást, utána egy cache/dalvik cache törlést recovery-ből, aztán a végén ha még nem jó, egy hard resetet.
2015. okt. 10. 10:25
 5/16 A kérdező kommentje:
Android okostelefonról van szó, és igen egy trójai vírus fertőzte meg,és nem örülök neki mert mivan ha kuka lesz tőle telóm azt pedig meg nem akarom értitek? Nem-e lehetne kinyirni végleg?mert azt hallottam hogy ez egy új fajta vírus.
2015. okt. 10. 11:35
 6/16 anonim ***** válasza:

Na még egyszer:

Honnan veszed, hogy vírus? Elöször próbálj egy újraindítást, utána egy cache/dalvik cache törlést recovery-ből, aztán a végén ha még nem jó, egy hard resetet.

2015. okt. 10. 11:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Te nem érted hogy egy vírust kaptam be letöltés közben?próbáltam Hard receptet a PC commpainnal és még mindig akárhányszor bekapcsolom netet magától tölt le ilyen baromságokat és még a hirdetések bejönnek egyfolyta..nem tudom hogy kéne megszabadulni tőle?:( nem hallottál már vkitől ilyen problémát..az a baj hogy "gyökeresen"kéne megszabadulni tőle.
2015. okt. 10. 12:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Bocs Hard resetet akartam írni.
2015. okt. 10. 12:55
 9/16 anonim válasza:

Ezért ajánlott vírusírtót feltenni az eszközre. A következőt tudom neked tanácsolni. Ha a biztonsági mentést nem írtad felül, vagyis nem újítottad meg, akkor annak a mentésnek kell fent lennie, mint amikor gyári új volt, vagyis egy teljes visszaállítást tanácsolok, amivel töröld a belső tárhely tartalmát is. Ha ezt megcsináltad, akkor utána már meg is kellett szabadulnod a vírustól.

VISZONT!! A telefon számokat, fontos képeket, zenéket stb... ezeket mentsd le róla,mert ezeket is le fogja szedni.

2015. okt. 10. 18:46
 10/16 anonim válasza:

Az előző vagyok.

Ha a biztonsági felülírtad és a fertőzött program feltétele előtt csináltad ezt meg, akkor is nyugodtan visszaállíthatod, mert abban az időpontban amikor a mentést csináltad, vagy végezte az eszköz, nem volt fent ez a vírus.

2015. okt. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!