Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Megmerényeltem a Windows...

Megmerényeltem a Windows 10emet, vagy még fog működni?

Figyelt kérdés

Tehát, most telefonról vagyok az előbb felvázolt szituáció miatt, úgyhogy elnézést az esetleges elírásokért.

A helyzet a következő. Nem vagyok túl nagy pc guru, ezért konyhanyelven írok. Nos, a win 10emen észrevettem hogy csak korlátozott hozzáférésem van bizonyos mappákhoz, fájlokhoz. Ez annyira nem jött be nekem, és full control-t akartam adni magamnak. Hülye fejemmel nem elégedtem meg azzal hogy megadtam magamnak azt, de emellé még el is vettem a rendszertől minden hozzáférést a program files mappában és minden almappában sőt ha ez még nem volt elég gyökér húzás akkor még az almappák filejainak a kezelésétől is megfosztottam, szóval faszán megkötöttem a windowsom kezét és a Tiszába löktem. Ekkor hirtelen leállt minden (kivéve a skype... skype 4eva) zene, YT, file kezelö, stb. Feka háttér, ikonok eltüntek a faszba, csak a lomi maradt az asztalon. Akárhova kattoltam, azt irta a Tiszában vergődő windowsom, hogy a file korrupt, törölje?

Na én itt fostam magam össze. Start menü még reagált de azon belül már semmire. Na akkor itt pánikból nyomtam egy restart gombot, mert miert ne tetőzzem a szart, erre boot helyett valami olyan kaptam az arcomba, hogy autochk program not found skip autochk. Na ez volt az a pillanat amikor már a szívroham kerülgetett. Kb 3szor újraindította magát a windows, aztán beadta hogy diagnosztizálja a problemát és megoldást keres. Mennyire hatékony ez a windows féle öngyógyítás? Vagy intsek búcsúcs a gépemnek?

2015. okt. 7. 22:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Az áldozatom a saját vérében fulldokolva csak folyton újraindít ugyanúgy , ugyanazt az autochk skippest azutykot ismetelgetve, gondolom holnap újra lesz telepítve a drágaság, 2 hónap alatt 9. (KILENCEDIK) alkalommal
2015. okt. 7. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Jobb ha tisztán újratelepíted vagy telepítetted,pláne ha frissítéssel került fel,mert nagyon nem oké a rendszered.
2015. okt. 7. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Mennyire hatékony ez a windows féle öngyógyítás?

hát ha ez nem segíttet akkor sajna most lesz a 10-ik ujjra telepítés.

2015. okt. 7. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Kisebb hibák esetén hatásos ez az öngyógyítás, de nálad más baj is lehet, pl. tömérdek trójai és hasonlók. Ez nem normális állapot, ennyi újratelepítés.
2015. okt. 9. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!