Rendőrségi vírus! Kijátszhattam?
Inkognitó módban jött elő, hogy fizessek x forintot és tovább enged stb.., miután nem tudtam bezárni újraindítottam a gépet, majd ezután semmi nyoma nem volt a felugró bezárhatatlan weblapnak minden kifogástalanul működik.Biztonság kedvéért még lefuttattam egy vírusellenőrzést is, de semmi találat nem volt.
Megnyugodhatok, hogy újra teljes a biztonság ?

Full kamu oldal volt ,ami csak úgy néz ki, de még annál a rendőrséges szutyoknál is bénább rémisztgető valami.
Tényleg beszívtad ezt a magyarország-rendőrség kb kétéves vackot, de a vírusirtód leszedte azonnal, újraindításnál már be sem tudott töltődni.
Ami egyébként minden normális terméktől elvárható, ősrégi ócskaság.
Örülj, hogy nem valami komolyabbat, lockot vagy citroni-t vagy stb szedtél be, mert már búcsúzhatnál is az adataidtól, azt hiába szedi le a viruskergető, minden adatod és dokumentumod helyén egy halandzsa lenne.

Jelenleg készitjük hozzá a megfelelő "LiveCD" ani malwere-ek nevezgető programot amit ha be teszel a gépbe és elinditod a gépedet onnan akkor az a dolga hogy ezt a "ócskavast" letörli a gépedről :)
Haverom mondta 15 vannaj rajta az ügyön....tudom nem nagy szám :D
De réggebben pl.azokat a vírosokat kaptuk meg ami még az őskorból származott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!