Szerencsésen betelepült a DNS-unlocker, eltávolítását hogyan kéne megoldani?
A malwarebytes természetesen nem talált fertőzést, de minden weboldalt beriasztott... szóval le is töröltem. nem az a lényeg, hogy blokkolja, hanem hogy valahogy irtsa ki a rákba ezt az istenverte sz*rt innen... egyéb ötlete, tapasztalata valakinek? (az újratelepítésen kívül.) a chrome-ot reseteltem már, és akkor fél óráig nem volt ilyen kis felugró csemege. aztán visszajött.
win 8.1 sima gyári tűzfal, wifi internet kapcsolat.
hajjajj, a stopzilla szerint is rendben van a dolog :(
mit távolítsak el? a chrome-ot töröljem le? (a malwarebyte-ot már uninstalláltam)
elég reményvesztett a helyzet, azt kell hogy mondjam
8.1-et nem ismerem, de a vezérlőpultban van olyan hogy programok hozzáadása. Ott a telepített programok közül uninstaláld a dns unlockert. Utána mehet az írtó.
Megpróbálhatod az egészet csökkentett mód alatt is.
igen, 4 trójai volt végülis a nyertes :) (a szkennelés végét nem tudtam megvárni, szóval csak a négy infót kaptam, és itthon néztem meg)
nem tudom, számít-e, vagy tudok-e esetleg a későbbiekben vkinek ezzel infót adni, de azért leírom.
1. az általános leírás, hogy hogyan távolítsd el kezdőként, nem sokat ér. max annyi, hogy ha visszanézed a programokat, mit telepítettél mostanság
2. nem mindig az első vírusírtó a jó
3. újraindítás minden telepítés után
4. windows széfti szisztem: na hagyjuk (pedig gyári op rszr)
és a KMSpico volt az, legalábbis az alá épültek be... nem is emlékeztem, mert két hónapja került a gépre, amikor egy office csomagot tettünk rá pluszba
és érdekes módon, eddig nem történt semmi, tegnap este jött az első jel, h vmi volt.
most elvileg jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!