Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb ingyenes vírusírtó Windows 7-re? (ESET kilőve)

Figyelt kérdés
ESET-et ne mondjátok, mert nekem összeakad a rendszerrel (talán a tűzfalammal), és kék halált kapok folyamatosan.
2015. szept. 14. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha tűzfallal,akkor miért nem kapcsolod ki a Windows tűzfalát? Mert ki kellene ha ESET-et raksz fel.

ESET-nek semmi baja 7 alatt sem,nálad van a hiba.

Kapcsold ki a Win tűzfalát,ha ezek után is hiba van,akkor ott megérett a rendszered egy újra telepítésre,mert valami igen is hibádzik!

ESET-et meg magazinos kóddal használd vagy vásárold meg,mert a crack és társai is okozhat ilyen bajt manapság,arról nem beszélve,hogy nem védettség nem igen lesz ott.

2015. szept. 14. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Az ESET az mióta ingyenes?Max magazinós koddal de akkor sem nevezhető annak.

Szerintem a Panda.Crack-elt ESET-ről váltottam és teljesen meg vagyok vele elégedve.

2015. szept. 14. 15:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos, hogy a tázfallal, és nincs kedvem kísérletezgetni vele. Nem crackeltem, hanem aktiváltam a kódot. Talán még kikapcsolt tűzfallal is megkpróbáltam, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. A lényeg, hogy nekem az nem vált be. Ezért írtam, hogy azt ne is írjátok.
2015. szept. 14. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a Panda Free+Comodo tűzfal-t ajánlom.(ingyenes)
2015. szept. 14. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak Pandát ne,ha "jót" akarsz.

Ott az Avast,bár következő verzíója már jobb lesz,mert javítva lesznek a mostani hibák is,amit lehet te észre se vennél,kitudja..

Manapság jobban ajánlott kategória az Avira Free,360TSE,a komolyabb Comodo Internet Security (bár ezt nem nagyon ajánlóm olyanoknak akik nem igen értenek hozzá,kezdők stb..)

Kérdezz:

[link]

De elég baj,hogy ráhagyod a dolgot,hogy te gépeden nem muzsikál az ESET,mikor igen jó védelem lett már és nem sokára jön a 9es bővített verziója is.Magazinos kóddal meg szépen muzsikálna.Előbb utóbb kénytelen leszel rendbe tenni a gépet,pláne ha mástól is kék halálozol. Biztos nem hagynám annyiba...

2015. szept. 14. 15:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Én sem hagyom annyiban, ha lesz még kék halál. Viszont, ha jól gondolom, akkor régebben az ESET most pedig a Malwarebytes miatt volt kék halálom (remélem), és nincs komolyabb gond a rendszerrel, csak valami különös oknál fogva ez a kettő nem "kompatibilis" az én windowsommal. Ahány windows annyi féle. Nem működhet mindenkinek minden ugyan úgy. Lehet, hogy remek programok ezek, de nálam nem működtek, és nem szeretnék kivizsgálást indítani, hogy miért. Ha nem, hát nem, akkor használok Avastot. Csak ne legyen bluescreen-em.
2015. szept. 14. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy nagy baj van, éppenséggel a te Windows-od nem valódi. Ha a Microsoft elfogadta eredetinek, akkor az Eset is működik rajta, ha nem, akkor kékhalál. Ugyanis a telepítésnél ellenőrzi, eredeti-e az operációs rendszer. Csak ingyenest telepítsél, pl. Comodo Internet Securityt.
2015. szept. 14. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolso jo nagy okorseget irtal,meg ilyet se olvastam,gratulalok :-D

En se es sokunk nem eredeti Wint hasznal.Telepito ilyet nem ellenoriz.

Ne keverd az MSE gane "virusirtoval",mert az nezi csak,legalabbis anno mikor utoljara lattam.....

Nekem es sokunknak problemamentes.Ha valahol kek halal van ott bizomy sulyos hiba van,vagy szoftverileg vagy hardverileg,illetve rendszer elkutyult mar....

2015. szept. 14. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!