Melyik a legjobb vírusírtó w7-re, avagy mit javasoltok w7-re?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon használtam vírusírtót, de most hogy mivel össze szedtem pár kisebb vírust inkább megelőzöm ezeket a bajokat.2015. szept. 7. 16:27
1/6 anonim válasza:
Nem használsz vírusirtót?????? Micsoda? Hát az bizony kell! Nekem AVG-m van méghozzá a 2015 és eddig nem csalódtam benne(annyira). :) Teszi a dolgát!
2/6 anonim válasza:
Az Eset Smart Security az egyik legjobb, de fizetős. Ingyenesek közül próbáld ki az AVG-t.
3/6 anonim válasza:
Sokan nem használnak.
Tudni kell,hogy vírusirtó mellett is lehet vírusod ha nem vagy körül tekintő ennyire.
ESET magazinos kóddal.
4/6 A kérdező kommentje:
Körültekintő vagyok, 3-4 éve gépezek vírusírtó nélkül. Eddig nem is volt gond, sejtettem hogy vírus lesz amit leszedtem de csak leszedtem és inkább már felszeretnék tenni egy vírusírtót.De láttam már olyat is hogy mikor internetezel az oldalak mellet ott van egy pipa vagy egy x hogy biztonságos-e az oldal.
2015. szept. 7. 17:12
5/6 anonim válasza:
Akik nem használnak védelmi programot azok (bár aki...) hetente vagy bizonyos időközönként lefuttat minimum egy Malwarebytes Free-t és/vagy egy ESET Online Scannert.Csak úgy a biztonság kedvéért.
6/6 anonim válasza:
Nekem Eset Smart Security8 van a gépemen, most vettem meg újabb egy évre a licenszkódot. Féláron, 6000 ft. Teszi a dolgát a háttérben, nem lassít, nem jelez hamisan, meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!