Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan szerezhette meg az...

Hogyan szerezhette meg az ip-emet es a tovabbi adataimat?

Figyelt kérdés
sziasztok...interneten egy kamufacen tisztesegesen csereltem ....steamrol van szo .... es en adtam elore es letiltott magyarul mondva atvert...azutan kaptam emailon egy fenyegeto levelt : ahol lenyomozta az ip-emet es a lakcimemet es MINDENT meg az eredeti nevemet is megtudta es a tesomat is ( a kamu facenak ez volt a lenyege hogy ne ismerjenek ...) es fenyeget hgy igy ugy megver es feljelent lopaset mikozbe en nem csinaltam s semmit es tudja a proxymat es ad nekem egy fereglyukat es elrontsa a gepemet ...kerlek segitsetek... ez hogyan lehetseges amit csinalt ? es en mit tudnek tenni ellene ?

2015. szept. 5. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

Ez elég hihetetlen. Egy IP címből nem lehet semmi komolyabbat lenyomozni, csak ha a szolgáltató kiadja az adatokat. Próbáld ki a saját IP-ddel, max azt lehet megállapítani, hogy DIGI, Budapst, de utcát, pláne nevet...ez képtelenség. Valami nem tiszta ebben a történetben.

Én egyébként simán feljelenteném a rendőrségen a fenyegetésért, aztán kinyalhatja a fenekem a nyomozásával.

2015. szept. 5. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Ez kamu.

a) Az egész történetet te találtad ki.

b) Az illető ismer a való életben és ő kamuzik, hogy "lenyomozott".

Eleve az ip címedhez sem fér hozzá ráadásul semmire sem menne vele. Szóval ez az egész úgy hülyeség ahogy van... :)

2015. szept. 5. 23:32
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Kommentelo:koszi

2.te abszolut hulye vagy..

2015. szept. 6. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor ismertesd kérlek, hogy facebookon keresztül milyen módon jutott hozzá az ip címedhez? Milyen közvetlen adatcsomagot küldtél az ő gépének amiből kihámozta a ip-d?
2015. szept. 6. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

Hülyeségeket beszélsz, és a válaszolókat hülyézed le. Aki egy kicsit is ért az internethez, az egyből látja, hogy kamuzol- ilyen manővert a világ legjobb hackere sem tudna végrehajtani, nem hogy egy CS:GO skinekre rejszoló gyerek.

Egyébként elég vicces tisztességről beszélni, mikor magad vallottad be, hogy kamu Facebook profilt hoztál létre, hogy ne ismerhessenek fel. Ha tisztességesen akartál üzletelni, miért nem a valódi fiókodat használtad?

2015. szept. 6. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!