Ennek a VPN szolgáltatásnak a csomagja megfelelő lenne nekem?
VPN szolgáltatást szeretnék rendelni, de nem tudom, hogy Xbox 360-hoz az online játékhoz jó-e az amerikai IP cím az Amerikai csomagnál. Valamint azt sem, hogy elég-e az a 100GB adatforgalom.
Az 5 csomag közül melyiket rendeljem meg? Mint leírtam, xbox 360-on szeretnék játszani, ennek megfelelőt kéne rendelni. A válasz(oka)t előre is köszönöm! :) (Ha értelmetlenséget írtam, elnézést kérek érte. Nem teljesen értek ezekhez a dolgokhoz..)
[link] Mint látod x360hoz nincs openvpn program (gondolom nem lep meg), így ha a routered nem támogatja az openVPN protokolt, akkor nem fogsz tudni VPN-t használni az x360on.
Ekkor is van még két lehetőség:
1. ilyen megoldással:
csak akkor venni kell egy bónusz hálókártyát az asztali géphez, hogy azon keresztül jusson netre az xbox.
2. ha a routeren cserélhető a rendszer, kereshetsz rá valamit ami támogatja az openvpn-t.
Köszönöm a választ!
A TP-Link WR740N router alkalmas lenne az 1. lehetőségre? :)
Mert ha igen, beruházok egy hálózati kártyára.
Olcsóbb, mint a 24K-res VPN-es routerek..
(Van egy közeli ismerősöm, aki megoldana mindent.)
Köszönöm a válaszokat!
Ha valaki volna olyan kedves, hogy linkel egy megbízható VPN szolgáltatást (akár külföldit is), azért nagyon hálás lennék! :)
Mindenesetre a 7. és a 8. válaszadó tanácsára nézni fogok egy jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!