Vírusirtóm törölni akarta az egyik játékom . Exe fájlját, rányomtam hogy hagyja békén, ne törölje erre azt írta ki hogy hozzáférés megtagadva (vagy valami hasonlót) és eltüntette a fájlt. Visszaállíthatom valahogy?
2015-ös AVG vírusirtót használok. Ha játszok vagy megszokott honlapokra megyek ki szoktam kapcsolni mert régi a gépem és nagyon lassítja. Amikor letöltöttem,telepítettem ezt a kis játékot be volt kapcsolva, nem észlelt semmit. Már napok óta játszok ezzel a játékkal igaz amikor elindítottam mindig ki volt kapcsolva az AVG. Most véletlenül úgy maradt és egyből észlelt. Rányomtam hogy ne törölje de mégis eltüntette a mappájából. Az automatikus észleléseknél megoldatlan az állapota és jobb klikk után hiába kattintok az engedélyezésre nem történik semmi.
Mit csináljak hogy visszategye a helyére?
Kétlem,hogy az AVG-nek valós a riasztása,tapasztalat.
Ha lassítja a gépet,akkor miért nem cseréled le vagy valamit teszel?
Virustotal oldalon is leellenőrizheted mennyire káros ha káros.Vagy rá küldesz egy Malwarebytes Free-t,amit alapból sem árt néha lefuttatni pláne egy gagyi AVG mellett!
#3 vagyok
#4:
Kérdező ezt írta: "Amikor letöltöttem,telepítettem ezt a kis játékot be volt kapcsolva, nem észlelt semmit."
Ergó a játék eredetileg nem volt vírusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!