Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusirtóm törölni akarta az...

Vírusirtóm törölni akarta az egyik játékom . Exe fájlját, rányomtam hogy hagyja békén, ne törölje erre azt írta ki hogy hozzáférés megtagadva (vagy valami hasonlót) és eltüntette a fájlt. Visszaállíthatom valahogy?

Figyelt kérdés

2015-ös AVG vírusirtót használok. Ha játszok vagy megszokott honlapokra megyek ki szoktam kapcsolni mert régi a gépem és nagyon lassítja. Amikor letöltöttem,telepítettem ezt a kis játékot be volt kapcsolva, nem észlelt semmit. Már napok óta játszok ezzel a játékkal igaz amikor elindítottam mindig ki volt kapcsolva az AVG. Most véletlenül úgy maradt és egyből észlelt. Rányomtam hogy ne törölje de mégis eltüntette a mappájából. Az automatikus észleléseknél megoldatlan az állapota és jobb klikk után hiába kattintok az engedélyezésre nem történik semmi.

Mit csináljak hogy visszategye a helyére?

2015. szept. 3. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
A karanténból visszaállíthatod.
2015. szept. 3. 10:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tette karanténba.
2015. szept. 3. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor telepítsd újra a játékot kikapcsolt AVG mellett. Aztán tedd kivételek közé azt a mappát/fájlt az AVG élesítése előtt.
2015. szept. 3. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
#3: "Akkor telepítsd újra a játékot kikapcsolt AVG mellett. Aztán tedd kivételek közé azt a mappát/fájlt az AVG élesítése előtt." - igen, ez a legjobb módszer arra, hogy amennyiben az .exe veszélyes kódot tartalmaz, akadály nélkül szarrá fertőzhesse a rendszert.
2015. szept. 3. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Kétlem,hogy az AVG-nek valós a riasztása,tapasztalat.

Ha lassítja a gépet,akkor miért nem cseréled le vagy valamit teszel?

Virustotal oldalon is leellenőrizheted mennyire káros ha káros.Vagy rá küldesz egy Malwarebytes Free-t,amit alapból sem árt néha lefuttatni pláne egy gagyi AVG mellett!

2015. szept. 3. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

#4:

Kérdező ezt írta: "Amikor letöltöttem,telepítettem ezt a kis játékot be volt kapcsolva, nem észlelt semmit."

Ergó a játék eredetileg nem volt vírusos.

2015. szept. 3. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
+ Napok óta játszott vele kikapcsolt víruskergetővel és semmi széjjelfertőzést nem észlelt.
2015. szept. 3. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt mondtad hagyja békén, de nincs karanténban? Mit nyomkodtál?
2015. szept. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!