SOS! Leformatáltuk a gépet, és a legfontosabb mappámnál hozzáférés megtagadva, ezt irta ki, azután eltünt! Hol lehet?
Nincs net a gépen! :(
bocsi csak ideges vagyok! Formatáltuk,mappa hozzáférés megtagadva,gépkikapcsolás,vissza ,majd eltünt!
Kezdö netesként brutál butaként ezekhez a dolgokhoz ujra irom. A formatálás alatt azt értem hogy a D meghajtó nem lett piszkálva,csak a C !
azthiszem w7 lett rátéve,(passz,más csinálta!)
utána az a sorrend amit fentebb irtam...volt mappa!beadta.de.mikor rákattintottam:.hozzáférés megtagadva..ez még oké,talán rendszergazda engedély kellett volna,vagy passz,lehet elkattintgatták magát a mappát mig nem voltam itthon ezt passzolom,de lomtár üres,rendszervisszaállitás után sem találom!valami ötlet kéne,mert.biztonsági mentés sincs semmi...:(
letölteni sem tudok net hiányában
Aha. Próbáld meg amit az előbb írtam: letölteni egy Linux Mintet, kiírni egy dvd-re, arról bootolsz be, és a kipróbálás opciót választod. Ekkor betöltődik a Linux, és mindent meg tudsz nézni ami a gépen van, rejtett mappákat is meg mindent. Hozzá tudsz férni, mert ilyenkor a Windows nem működik, te a Linuxszal kukucskálod a belsejét.
Azért a mappabeállításoknál kapcsold be a rejtett mappák megjelenítését, hátha úgy látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!