CCleaner vagy Wise Care?
Figyelt kérdés
Mindkettő rajta van a gépemen, de az egyiket le szeretném törölni, mert túl sok programom van. Még egy kérdés: Avast a vírusölőm, de rajta van a gépemen a Malwarebytes is, amivel néha megvizsgálom a gépet. Maradjon, vagy töröljem le azt is?2015. aug. 28. 21:34
1/8 anonim 

válasza:

Én évek óta a CCleanert használom. Teljesen megvagyok vele elégedve és nem is kellett mást használni. szerintem a CCleaner maradjon. A vírusírtóhoz is hasonló a véleményem. Malwarebytes szerintem a legjobb, de ha van gyári (windows defender)vírusírtó is a gépeden akkor szerintem az avast is mehet, mert én nekem a Malwarebytes mellé ennyi is elég. Idáig 0 vírus ;)
2/8 anonim 

válasza:

Ccleaner termeszetesen. Avast ha nem problemas neked akkor maradhat.Malwarebytes alkalmankent lefuttatni javasolt.
Ha valaki tud esszel netezni,akkor virusirto nelkul sem szed ossze semmit.
3/8 anonim 

válasza:

egyébként sem sok az esély hogy megúszod fertőzés nélkül egy windows op-pal de tűzfal meg vírusirtó nélkül biztos nem.
Ezek a tanácsadók akik meg az ellenkezőjét mondják lehet épp hozzád készülnek betörni .
4/8 anonim 

válasza:

Utolso.. no koment...tipikus olyan felhasznalo vagy aki nem tudja mi fan terem a dio :)
Mindegy. Allits orseget is.. :-)
5/8 anonim 

válasza:

én pont hogy tudom mi fán terem azért írtam ezeket
6/8 anonim 

válasza:

Mért van az hogy emberek homlok egyenest más tanácsot adnak másoknak mint amit csinálni kell, nem lehet ezeket végleg kiszűrni innen mint rossz akaratú egyéneket?
7/8 anonim 

válasza:

egyiksem amit a windows lemeztoredezettseg tisztito nem tud elvegezni azt a ccleaner sem fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!