Számítógép gyorsítására szolgáló programok?
olyasmikre gondolok ,mint pl
-Ccleaner Pro Plusz
-Wise Registry Cleaner Prof Edition
-OO. Defrag pro
vagy pl amiben elv minden benne van
Remo MORE
Ezeket érdemes használni vagy vannak jobb programok?
a gépem:
win 7 32bit
2.2ghz proci
4giga ram
csak azt szeretném elérni, hogy a photoshop, indesign, stb ne szaggasson annyira tudom ,hogy ideje újabb gépet venni de addig is jó lenne valamit kezdeni vele.
neten nézelődtem ,hogy mivel lehet felgyorsítani egy pc-t és utána ilyesmiket állítottam be ,mint pl: ram használat, windows téma alapra, indításkor elinduló programok "tiltása", fölöslegesen futó programok, stb...
de úgy vettem észre azóta csak még lassabb a photoshop és cs6ról vissza is váltottam cs5-re.
Nagyjából mindent megtettél, amit a vásárláson kívül lehetett.
Mondjuk CS5-re nem kellett volna váltani, mert az árából már kijött volna egy gép, amin megy a CS6...
a cs5 már eddig is meg volt szóval az nem volt plusz kiadás.
köszi a segítséget
" Számítógép gyorsítására szolgáló programok? "
nincsenek ilyen progik,
-amiket annak neveznek,az csak parasztvakítás...
igen igen azt tudom,próbálom is felrakni azt csak elromlott a dvd olvasó.
olvastam pár cikket, leírást ,hogy hogyan kell pendriveról windows-t telepíteni de nem sikerült még hiába rakom fel a pendrivera a dolgokat amiket ajánlanak meg hiába állítom át a boot sorrendet nem ismerte fel még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!