Androidra a ROM telepítés tud egy boot loop-nál komolyabb problémát okozni?
Figyelt kérdés
Sikeresen rootoltam a HTC Desire x-emet, csak az a baj, hogy még így is S-ON. Így nem tudom a rendszer appokat eltávolítani, és a processzor órajelét se tudom az alapnál nagyobbra állítani, nem tudok betűtípusokat telepíteni, stb. Ezt egy új ROM megoldhatná. Egy boot loop-ot még helyre tudok hozni, de egy komolyabb brick-et már nem. Tud ez ennél komolyabb problémát okozni?2015. aug. 27. 20:09
1/4 anonim válasza:
Ha kernelt is cserélni kell, és akkor történik valami hiba, az elég kínos, tán annyira se indul el a telefon, hogy vissza lehessen rakni az eredetit. A kernelcseréhez meg persze bootloadert is nyitni kell, ami megint elég necces dolog, és megint csak totális halált okozhat.
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a BL nyitás annyira veszélyes lenne, mint az előző válaszoló írta, legtöbb telefon esetében egyszerű mint a bot. De ha egy rossz Kernelt flashelsz, az tényleg hazavághatja a telódat. Legtöbb ROM tartalmaz saját Custom Kernelt, szal legyél óvatos, pontosan kövesd az utasításokat éa be flashelj olyan ami nem biztos hogy a te telódra való.
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, próba-szerencse, és felraktam egy új ROM-ot(de előtte 10x átolvastam a leírássát, és rengeteget utánaolvastam máshol is), ez kernel cserével is járt, de végül sikerült:)) a telefon egy rövidebb szarakodás után elindult az új ROM-mal
csináltam Titanium mentést, visszaállítottam, úgyhogy nem veszett el semmi app
köszi a válaszokat:)
2015. aug. 28. 11:34
4/4 AceHardlightHUN válasza:
Ha mindent backupolsz akkor nem. de semmiképp ne tegyél rá 5.0-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!