Windows 7 nél kékhalál mitöl lehet?
Figyelt kérdés
hibakod: 3b vagy 19
mielött elindul a windows kiirja h "has been deleted"
utána betölt mindent és kb 5 perc mulva kékhalál.
ezt csökkentett modban is csinálja
2015. aug. 20. 10:04
1/9 anonim válasza:
Valami fontos öszetevő letörlődött, vagy hamisítvány
2/9 A kérdező kommentje:
letörlödött?
mitöl? hogyan? nem csináltam semmit....
és mi a megoldás?
2015. aug. 20. 11:38
3/9 anonim válasza:
Csak annyit ír, hogy has been deleted? Semmi mást? Kékhalálnál milyen hibaüzenetet látni?
Furcsa nekem az a hibaüzenet, anno kezdő programozóként sikerült kb cafatokra tépni a virtuális gépeket, de ilyen hibával nem találkoztam, esélyes egy vírus is.
5/9 anonim válasza:
Nem az a gond, hogy le akartad tölteni a Windows 10-et és "az ön üzenete letörlődött", vagyis nem engedi letölteni?
6/9 A kérdező kommentje:
nem akartam win 10 et az tuti
amd catalystet akarta frissiteni de nem tettem meg...ez lehet baj?
..marvel adapter no hard discdelected
2015. aug. 20. 18:15
7/9 anonim válasza:
Magyarul a laptopod támogatása jelzett frissitést? Attól még nem lehet, a Lenovo Solution Center is szokta jelezni. Nem foglalkozok vele, akkor sem esik semmi baja.
8/9 A kérdező kommentje:
pcm van nem laptop
2015. aug. 23. 05:23
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm megoldoott a ram ment tönkre
2015. aug. 28. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!