Hogyan tudom törölni a böngészőim mentett jelszavait?
Windows 7-et használok, Firefox és Opera böngészőim vannak.
Hamarosan el kell utaznom és nem akarom magammal vinni a gépemet, viszont szeretném bebiztosítani, hogy senki ne babrálhasson a netes dolgaimmal, ezért lenne fontos, hogy az indulás előtt töröljem a böngészők által elmentett jelszavakat. Elég, ha a fejemben megvannak. Tudom, hogy XP-ben hogyan lehet törölni a mentett jelszavakat, azt viszont nem tudom, hogy Windows 7-ben hogyan kell. Aki tudja, kérem írja meg.
Nem az oprendszertől, hanem a böngészőtől függ a törlés mikéntje, hiszen a böngésző tárolja. Pl. a Firefoxnál: Beállítások, majd a Biztonság fül, ott találod meg a mentett jelszavak törlési lehetőségét.
Operát már rég használtam, arra nem emlékszem, de feltehetően annál is valami hasonló módon lehet.
Opera böngészőm van.
A bal felső saroknál látható Opera feliratra kattints, azon belül a beállításokat válaszd!
Megjelenik egy új ablak, válaszd az Adatvédelem és biztonság menüt, ott pedig a Jelszavak menünél kattints a Mentett jelszavak gombra!
Ott végig X-eled a jelszavakat.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!