Hiren's boot cdvel hogy tudom megnézni a számítógép felhasználófiókjainak jelszavait?
Rettenetesen sürgős lenne, a munkahelyemen pár gépen nem tudom az admin jelszót, miközben én vagyok a (kezdő)rendszergazda, hirens boot cdvel elvileg megtudom nézni, de csak akkor ha arról bootol be a rendszer, hiszen máskülönben jelszót kér az indításhoz.... tehát a kérdésem az lenne, hogy hogy tudom kideríteni, a jelszavakat a gépen? Ha valaki lépésről lépésre leírná, elmondhatatlanul hálás lennék, nagyon fontos lenne. Odáig eljutottam h a cdről bootol a rendszer, de h ott melyik menüpontban kéne valamit csinálni...
Előre is köszönöm!
Ezt a hivatalos verziót próbálom használni:
Szia.
Hiren's boot cd-vel (Ha a gépeken nincs bekapcsolva a titkositás) akkor ki tudod ütni (illetve meg tudod változtatni a jelszót) : Második cikk az általad linkelt oldalon : Resetting Windows Password
De beinditod a gépet a cd-ről :
- Start Boot cd
- 3. Password & Registry tools
- Valamelyik programmal megpróbálod törölni a jelszót.
Ha a titkositás be van kapcsolva akkor elvileg a jelszó cserekor a titkos adatok elvesznek, többet nem lehet őket elérni.
Sok sikert.
üdv.
A Hiren's boot CD -vel csak törölni tudod a jelszót, megfejteni nem.
Itt szépen bemutatják: https://www.youtube.com/watch?v=JIx46zQlKCk
Megfejteni lehet pl. az Ophcrack live CD -vel [link]
Az egyszerű rövid jelszavak esetén nekem eddig hatásosnak bizonyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!