Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem kapcsol ki a laptopom?

Miért nem kapcsol ki a laptopom?

Figyelt kérdés

Rámegyek a Start menüre - Leállítás, de csak annyi történik, hogy elsötétül a képernyő, viszont a ledek továbbra is világítanak és a ventilátort is lehet hallani, valamint ha mozgatom az egeret még a kis ikon is látszik.

Acer Aspire 5742z típusú gépem van. Win 7 van rajta. 3 éves már.

Annyi hibájáról tudok, hogy az aksija már cserére szorulna, és szétszedés nélkül azt mondta rá egy szakember, hogy valószínűleg a zsanérok el vannak benne törve. Mivel akkor ez a kikapcsolási probléma még nem állt fenn, nem kérdeztem róla.

A fentebb leírtak okozhatják a hibát, vagy valami más lehet a gond? Még legalább egy évig nem tudok költeni rá, de mindennapos használatra viszont kellene még.

2015. aug. 12. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fut valami program és azt be kell zárni előtte, vagy valami vírus. Csökkentett módba csinálj egy vírus ellenőrzést, ha ez sem jó, Windows reinstall.
2015. aug. 12. 21:50
 2/2 Szuprics Attila válasza:

Szia!A kikapcsolást megakadályozhatja sok-sok minden, öreg" w7-nem, halódó akku-nem,az csak idegesítő tud lenni!

-Nem tudom mit csináltál, a leállítás előtt, de ott lehet az ok, pl.frissítés, nagyméretű letöltés, nagyméretű file összevonás....attól függ, milyen beavatkozás, a rendszert érintő az tesz ilyen problémát stb,stb.

-Az akksit kiveheted, talán!

-Áram betáp megvonás-időigényes míg lemerül, de működik, le fog állni, és ha indítod el is fog indulni.!

-A tudást igénylő része, minialkalmazások,ott talász egy cpu-ram órát, kirakod a monitorra, látványosan mutatja a háttér mozgásokat.következő>

-Monitor>Bal sarok> strat jel>minden program>kellékek>rendszereszközök>erőforrás figyelő!

-És nézed a folyamatot, olvasod mi mit csinál, keresed a legnagyobb értéket! És gondolkodsz,olvasol,.. írom még egyszer nem lehet felelőtlenül lekapcsolni folyamatot.

-Nem tudom mennyire ismered a w7-t, szerintem kérj személyes segítséget!!

2015. aug. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!