Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom kiválasztani win...

Andaron kérdése:

Hogyan tudom kiválasztani win 10 alatt, hogy melyik frissítést tegye fel?

Figyelt kérdés
Frissítettem az operációs rendszeremet win 10-re, most letöltött jó pár frissítést, de nem mindet szeretném, hogy feltelepítse. Van rá mód, hogy én válogassam ki, hogy melyiket tegye fel? Win 7-nél ez nem volt probléma.

#frissítések kikapcsolása
2015. aug. 11. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs választási lehetőséged, a frissítések kötelezőek. Ilyenkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy érdemes-e beállni a birkák után a sorba, csak mert csillog, és ingyé' van.
2015. aug. 11. 07:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat, de az első mondat után meg kellett volna állnod :)

Nem azért telepítettem, mert ingyen van, ha mindent telepítenék, mert ingyen van, akkor szegény laptopom hamar használhatatlanná válna:) Mindig figyelek arra, hogy mit és miért telepítek...és azért frissítettem 10-re mert a gép teljesítménye sokkal jobb lett, jobban kihasználja a hardvereket mint a 7 vagy a 8...még sorolhatnék érveket, de szerintem felesleges lenne:)

Még egyszer köszönöm a válaszodat:)

2015. aug. 11. 08:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet kiválasztaná,automatikusan megy minden (sajnos).

Reméljük lesz változás e téren majd,mert így könnyen haza vághatja a gépeket egy rosszul elsült frissítés.

A Microsoft nincs ingyen és nem is lesz SOHA.

Tiszta telepítés a javasolt amúgy meg ha nem akar az ember több galibát! Ha nem veszi meg valaki ott a Kmspico...

2015. aug. 13. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!