A Java felajánlotta a frissítést, amit sajnos elfogadtam, és okozott egy kis galibát. Letelepített mellé még néhány alkalmazást. Mit kellene eltávolítanom, hogy megszűnjön?
Vannak olyan oldalak ahol bizonyos plugin, codec letöltésére vagy frissítésére akarnak rávenni, vagy fel is ajánlja a letölthető programot, nehogy felkeresd a hivatalos oldalt. Ilyen esetekben töltesz le kártékony programot a gépre, és bár nem írtad de a "java" frissítése is lehet ilyen.
Valamilyen malware kártevőt tölthettél le, a Malwarebytes Anti-Malware programot futtasd, hátha talál valamit és el is távolítja.
Bocs, nem ez az volt. Itt a jó.
Az Oracle "nagy üzlete" ez. A hivatalos Java telepítésekor és minden frissítéskor felajánlja az Ask Toolbar telepítését is.Ki kell venni a jelölést a négyzetekből.
Az eltávolítására itt adnak tanácsot:
Köszönöm a segítségeket! Igen hasznos volt, ezzel -remélem- meg is oldódott. Volt 2 db vírusom.
Pedig tudom, hogy programot "csak megbízható helyről" -mégis belefutottam.
Azután kiderült, hogy nincs rendben...visszajöttek a kéretlen oldalak. Letöltöttem ezután az ESET scennert-az is talált egyet, és meg is semmisítette...még mindig visszajött. Mindkét böngészőbe letöltöttem az Adblock Plust, most nem jön elő. Nem tudom, hogy ezzel megoldottam a problémát, vagy csak elfedtem?
Látszólag működtek ezek a programok, de valahogy mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!