Hogyan tudom feloldani a bit locker titkositast pendrive-on, ha?
Figyelt kérdés
Ha a kulcsot a pendrive-ra raktam, kesobb a jelszot levettem es ezutan a kulcsot kerte amit nem tudok megnyitni mert az usb-n van, es azota a windows-t is ujra raktam. Szamomra fontos fajlok vannak rajta esetleg van valami mester jelszo vagy valami egyszerubb visszafejtes, megoldas amivel ujra meg tudnam nyitni ahelyett hogy le kellene formaznom ?2015. aug. 10. 20:42
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, de nekem nem a jelszora van szuksegem mert azt feloldottam de helyette most a helyreallitasi kulcsot keri amit nem tudok de egyebkent meg regebben raraktam azt is a pendrive-ra.
2015. aug. 10. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!