Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Pendrive vírusos lehet?

Pendrive vírusos lehet?

Figyelt kérdés
A tv-men reggel még tudtam nézni a filmeket,most este probaltam azt jelezte hogy nincs rajta egy film sem. Rátettem notebookra pendrive-t rajta voltak filmek de még kb. 10 kis ikon ami nemtudom mi és olyan dátumok mellette pl. 2054 március 1, vagy másknál 2094 december 3 modosítás? ez mitol lehet? tapasztalat? vírus?
2015. jún. 16. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért fognak az emberek mindent vírusokra? Ha nem csináltál a pendrive-al semmit csak a tvbe volt bedugva úgy nem történhetett semmi vírushoz köthető. Nem ismerek olyan vírust aminek TV-n lenne payload-ja.
2015. jún. 16. 22:20
 2/5 A kérdező kommentje:
de akkor ezek a dátumok honnan???? :O
2015. jún. 16. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy előtte a gépen szedtél össze valamit, így az bekerülhetett a penyóba, amikor át zavartad a filmeket, hogy TV-n meg tudd nézni.

Fat32-ről NTFS-re kell formázni a Pendrive-ot!

Akkor teljesen ki kell, hogy pucolja a vírust!

Ez esetben a formázás után újra át kell küldened a filmeket, de ellenőrizd, hogy van-e még vírus az adott mappában, ahol a filmet tárolod!

Ha ott van, akkor ki kell nyírnod a kártevőt!

2015. jún. 16. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Valósínűleg a TV pakolhatott rá valamit. Nem hinném hogy vírus mert még nem hallottam olyat hogy a TV megfertőzött volna valamit...

A pendrive-ra került vírus miatt pedig nemhiszem hogy a rajta tárolt adat nem lenne lejátszható mert a vírusok nbagy része csak windows operációs rendszer alatt fut.

2015. jún. 16. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Azokat a fájlokat a TV rakta rá. Így jelzi, illetve jegyzi meg, hogy az adott film már megnézett-e, esetleg hol hagytad abba, s egyén rendszerinfókat is eltárol mellé, pl. milyen nyelven nézted, felirattal esetleg, stb. Így ha másnap megint nekifogsz tévézni, nem kell újrakezdeni az egészet.
2015. júl. 6. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!