FÁJLOK VÉGLEGES TÖRLÉSE VISSZAÁLLÍTHATATLANUL? -van egy gépem aminél több megás fényképek százai (! ) jönnek elő ha futtatom a Recuva-t. Pedig már vagy 20x történt win frissítés az évek alatt. Bővebben
Néha futtatom a Recuva-t ha valamit véletlen töröltem, ekkor több óra mire teljesen végez, a régi törölt több éves dolgok miatt amik nem kellenének. Hogyan törölhetném ezeket végleg hogy NE hozza fel, próbáltam a ccleaner féle üres terület törlése funkciót, 12x-es vagy hanyas törléssel de semmit nem jelentett.
Tehát azt szeretném ha valamit mégis törlök akkor azt vissza tudjam hozni de ne száz éves fájlokat, amik ótta már rengetegszer újra lett rakva a gép!
Megoldás?
Tegnap futtattam a File Shredder -t, dod5220 vagy hasonló törlési beállítással. Recuvánál ugyanúgy behozza a dolgokat, pörög a számláló hogy mennyi találat, természetesen nem várom végig.
majd próbáétam a Revo-t is... de ez sem csinált semmit
Még az Erase maradt....hátha, de ezek után..
Valami biztos ötlet?????????????????????????????
véglegesen teljesen lehetetlen felülírni viszont van egy progi ami felülírja a MEGHAJTÓT!viszont ez nemcsak adatokat ír felül hanem az egész lemezt.:itt letöltheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!