AVG AntiVirus Free Edition 2015. nem tud frissülni. Mi lehet a probléma? Részletesen lent.
Talán pont azért, mert demo verziós. Töltsd le a COMODO-t, jobban jársz vele, Live Security is van benne, amit különlegesen szeretek benne.
Na meg a legújabb verziójában már van egy Chromodo böngészője beépített adblockkal, és nem olyan mint a Chrome. Csak gyors, de nem vírusbázis.
Ugyanez a problémám, kb. 2 hete. AVG sem e-mailre, sem a támogatási oldalon feltett kérdésre nem válaszol. A programot leszedtem, újra telepítettem, hiba megmaradt. Pedig évekig tökéletesen működött, és a 2015-ös verzió is.(Nem demo, hanem free - az előző válaszadónak...)
Talán mert XP van a gépen, és már nincs támogatás? Nem tudom... Neked milyen op. rendszered van? Ha valami megoldást találsz, kérlek írd meg. (Ha ez sokáig így akar működni, lekerül a gépről, és keresek másik programot.) Üdv!
"Volt fent comodo is a gépemen, de azt leszedtem, mert nem engedte netre a mozillát, és nem tudtam megoldani máshogyan a problémát."
Fura. Nekem akkor, amikor elromlott a laptopom, elő kellett vennem a 14 éves vasat, kicsit megrenováltam, xp telepítve.. Letöltöttem a COMODO-t netről, a legjobban a Live Security tetszik benne, na meg a helpdesk(azt nem használom, de hasznos is lehet még) Másik válaszadó: oké, azt hittem valami demós izé. De amúgy lehet, hogy a támogatás megsyűnése miatt van, hisz 2í14-ben még támogatott volt az XP... Arra ne térjünk ki, hogy sok syoftver még mindig támogatja.....
Szerintem, ha már a COMODO is kuka, és az avg-t is kezded unni, akkor esetleg próbálkozz meg cccleanerrel és avasttal.
Többet nem tudok mondani, nekem a comodo és a régi gépen az avg is bevált.
Comodo-val csak annyi bajom volt, hogy a firefox böngészőt valami miatt nem engedte netre menni,(nem tudom miért, hiszen az Explorer, és a Chrome működött vele simán) így lecseréltem AVG-re. Másik itthoni gépemen szintén Comodo van, de az a mai napig gond nélkül megy. Valamiért ez a gép vacakol mindig...
Munkahelyi gépen Eset smart security van, az lenne a legjobb, de annyi pénzt meg ki ad egy fizetős programért, főleg ha egy olyan otthoni gépre kell, amin nincs tárolva semmi fontos, nem lépek be rajta e- bankba, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!