Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért van az, hogy windows...

Miért van az, hogy windows 10-en nem találom a Wi-Fi segéd-et ami elvileg kiterjeszti kódolva a wi-fi jelszavamat az ismerőseimnek? Próbáltam a keresőbe de semmit nem hozott be.

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, miért van, de ne keress ilyeneket... Ennyi erővel az ismerőseidnek egy facebook csoporton is megoszthatod. Nagyon rossz ötlet, hidd el.
2015. aug. 13. 23:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Épp ez az,én kikapcsolni szeretném:S
2015. aug. 17. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Itt leírják. Továbbá azt is, hogy hogyan állítsd át a saját wifi hálózatodon az ssid-t úgy, hogy azoktól is védve legyél, akik szintén win10-et használnak, egyszer megadod a hozzáférést az otthoni eszközödön, de ők nem kapcsolják ki ezt a megosztást (ergo az ő ismerősei ezáltal mégis csak megismerik a hálózatodhoz a hozzáférést).

2015. aug. 18. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez utóbbi infót nem ellenőriztem, szóval nem tudom, mennyire igaz, vagy hasznos. Nálam van külön vendég wifi, amit ha odaadtam valakinek, ha nem használja, meg is változtatom a hozzáférést.
2015. aug. 18. 22:30
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2015. aug. 19. 22:14
 6/10 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy nekem már az első lépés sem végrehajtható...van VPN,Ethernet,adatforgalom,proxy és telefonos hálózat de wi-fi az nincs :(
2015. aug. 19. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztos bugyuta a kérdés: van a gépben wireless cucc? Ha nincs, akkor természetesen nem jelenik meg.
2015. aug. 20. 07:59
 8/10 A kérdező kommentje:
a routeren van wifi de magában a gépben tudtommal nincs...magyarul akkor senkinek nem küld semmit? :D
2015. aug. 20. 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez esetben nincs mit küldenie, legalább is erről a gépről. Ha máshol nem használsz wifi-s windows-t az outlook.com-os fiókoddal, akkor készen vagy.
2015. aug. 22. 22:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Okés,köszi
2015. szept. 19. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!