Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet ezt a vírust...

Hogyan lehet ezt a vírust eltávolítani?

Figyelt kérdés
Szerintem letölthettem valamit amivel jött a vírus. A lényeg hogy amikor netezek kb minden második kattintásra elkezd megnyitni ilyen fizetős oldalakat pl reimagine stb. Ha meg be van kapcsolva az adblock akkor meg szinte folyamatosan pörgeti: pl ha le akarok fordrdítani valamit google fordítóval és mondjuk váltok nyelvet elkezd felfele menni az adblock által megállított hirdetések száma (kb 5 perc alatt 3000 ad blockolva). És ha úgy hagyom megy tovább. Letöltöttem ezt az anty-malware-t de nem használ. Rendszervisszaállítás sem. Valami ötlet?

2015. aug. 4. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:

malwarebytes Anti-Malware-val próbáld meg!

[link]

2015. aug. 4. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
adw cleaner, hitman pro ezeknek még adj egy próbát
2015. aug. 4. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
5%
Ahelyett, hogy szar viruskeresőkkel, meg malware-taknyokkal tovább szemetelnéd a rendszered... ...inkább telepítsd újra az egész rendszered, néha ráfér különben is!
2015. aug. 4. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Futtasd az ajánlottakat, de csökkentett módban és persze előbb frissítsd őket. Amit még hozzátennék: DrWeb_cureit letöltése, szintén csökkentett módban futtatása.

Amúgy mire ezeket lefuttatod, lehet már rég újraraktad a rendszered...tényleg. :)) Igaz, igaz.

2015. aug. 4. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Au utólagos vírusirtásról az alábbi kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__7..

#2. (2015-08-02 12:32-kor kelt) hozzászólásában már írtam: leírtam a javasolt metódusokat és a hozzá való eszközöket.

2015. aug. 4. 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Lefuttattam megint a malware-t, illetve az adw cleanert. Egyik sem használt. Ideges lettem megnyitottam az explorert, ott nem volt ilyen. Szóval most újratettem a Chrome-ot teljesen, úgy néz ki hogy most jó! Azért köszönöm a válaszokat! ^^
2015. aug. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!