Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet eltávolítani a...

Dietrich kérdése:

Hogyan lehet eltávolítani a Safe Finder nevű vírust?

Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 22:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Telepítsd újra a számítógépet! :-)
2015. júl. 25. 22:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Ahha. Azon kívül?
2015. júl. 25. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Az alábbi kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..

#3-as (2015-06-29 21:00-kor kelt) hozzászólásában már kifejtettem: vagy csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett; vagy live - rendszerinduláskor CD-ről/USB-ről induló és a memóriából futó - antivírus termékről indítva a gépet érdemes elvégezni a kártevőirtást.

2015. júl. 25. 23:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyébként az alábbi oldalon:

[link]

szépen bemutatják, hogyan kell eltávolítani:

1. El kell távolítani a telepített programok (Vezérlőpult/Programok eltávolítása) közül:

* SafeFinder SmartBar

* LPT System Updater Service

illetve minden gyanús programot

2. A böngészők előzményeit, gyorsítótárát, nem szükséges kiegészítőit el kell távolítani, és alapbeállításokra visszaállítani.

3. Lefuttatni az általam már javasolt autonóm víruskeresőket (lehetőleg csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett).

2015. júl. 25. 23:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A drasztikusabb lépések előtt futtasd le ezeket:

Malwarebytes

AdwCleaner

Hitman Pro

2015. júl. 26. 09:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, végül sikeerült törölnöm. Mozillát, Chrome-ot töröltem, Explorer-t alaphelyzetbe állítottam és utána Hitman Pro & Malwarebytes.
2015. júl. 28. 23:02
 7/12 Szabina7726 válasza:
Köszönöm a válaszokat én is, sikeresen eltávolítottam ezt az idegesítő progit!! :)
2015. szept. 6. 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:

legközelebb egyszerűbb módon is megoldhatjátok:

jobb klikk a mozilla ikonon - tulajdonságok - majd a célnál a firefox.exe utáni részt ki kell törölni. chromenál ue.

utána lefuttattok egy adwcleanert (ingyenes, két kattintással megvan a keresés/törlés, nem bonyolult) és újraindítjátok a gépet.

nem kell csökkentett mód, 20 féle antivírus, nem kell böngészőt törölni, meg 20 perces videókat nézegetni :9

2016. jan. 12. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:

"nem kell csökkentett mód,"

Csökkenti a kártevők elrejtőzésének, befolyásolhatóságának esélyét, szóval ajánlatos.

"20 féle antivírus,"

Mivel a kártevőirtók a kártevők egy-egy nagy, de egymást nem fedő halmazait látják, érdemes több szem többet lát alapon elvégezni a keresést - pláne ha több kártevő is lakozik a rendszerben.

"nem kell böngészőt törölni"

Mivel a kártevőknek maradhatnak naradékai, érdemes a böngésző kitakarítása.

2016. jan. 12. 19:25
 10/12 hurvinka válasza:
Nekem csak ez a szép sorrendben végig vitt menet hozta meg gyümölcsét, 5 lépés utánra. [link]
2016. febr. 18. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!