Melyik a legjobb INGYENES vírusirtó számítógépre?
Kesves utolsó,ott nálad avagy benned volt a hiba.Szimpla vírusirtó kikapcsolástól még nem lesz vírusod,ergo az már a gépeden is lehetett ha valóban így történt..
Arról TE tehetsz mi kerül a gépedre,vírusirtó mellett is,nem nyújt teljes védelmet,nem is nyújtott soha és nem is fog.
Ajánlom olvasgasd a Prohardver fórum vírusirtó topikot,okosodhatsz és egyből nem nézzed le azt aki nem egyezik a TE saját hülyeségeddel.
Nekem a Kaspersky vált be. Használtam nagyon sokáig ingyenes vírusírtót(ZoneAlarm, Malwarebytes, Avira stb.., de nem igazán vált be.
Nem azért, mert letorrentezek mindent, hanem a mai világban, egy egyszerű programtelepítés is tud meglepetéseket okozni, különböző rejtve települő kéretlen programokon át, az átirányitott weblapokon át..sok minden.
Annak aki nem használ védelmi megoldásokat...erre nem nagyon lehet mit írni, mindenki döntse el. Szerintem a 8-10 havonta futtatott víruskeresés nem elég, addig simán lehet egy botnet, vagy bármi más része a gép, anélkül, hogy észrevenné az ember...
Legtöbbünk nem atomtitkokat őriz a gépén, csak családi fotókat, videókat, egyéb elektronikus számlákat.. ilyenek.
De úgy gondolom, hogy a Windows, mint a legelterjedtebb rendszer, rendkívül sebezhető, és mivel fontos az adataink védelme, rendszereink stabilitása elengedhetetlen a komplex védelmi megoldás. Az ingyenes megoldásokkal az volt a problémám, hogy funkcionalitásukban korlátozottak.
Nekem megéri az évi 7500 Ft a nyugalmat.
Játékon kívül meg minden másra Linux.
Sok kedvezmény van az Esetnél, diákoknak, orvosoknak, nyugdijasoknak stb. évi 6000 ft igazán nem komoly összeg egy évi védelemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!