Google Chrome tönkre teszi a ramomat?
Többször is hallottam már mástól hogy a google chrome rossz böngésző, megmondanátok hogy lesz-e baja a gépemnek a chrome használattól? ( a link csak egy illusztráció, persze ott is arra gondoltak hogy nem jó a G.C.)
Itt már írtam róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Ebből kiemelve egy fontos részletet:
"Nem a Chrome böngésző rossz, hanem az, ahogyan te azt használni akarod. Éppen ezért mindegy, mit használsz, a módszer, ahogyan használni akarod, az fog téged veszélybe sodorni, még ha ez nem is tudatosul benned."
A Google Chrome nem fog semmilyen kárt tenni a gépedben.
Szerintem ha ez lenne, akkor már régen milliók perelnék a Google-t. A ram azért van, hogy használd, ha túlterhelődik, akkor egész egyszerűen "lefagy" a rendszer.
Arra utalnak a képpel, hogy sok ram-ot igényel, de ettől még nem fogja hazavágni a géped.
Ha ez megnyugtat, egyszer én is meg akartam nyitni egyszerre vagy 50 lapot Chrome-ban (a miértet ne kérdezd), a böngésző lefagyott, és a gép is nehezen talált újra magára, de baja nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!