! Miert csinalja ezt az avast? Vírus? Pls help!
Figyelt kérdés
Üdv! Ma letoltottem egy cuccot de utána ki is töröltem es azota valamiert az avast nem enged fel a netre a facebook es a gmailen kivul...Azt irja hogy:" az avast blokkolt egy ártalmas weboldalt vagy fajlt"és folyton pittyeg. Segítsetek sürgős!2015. júl. 28. 16:59
1/14 anonim 

válasza:

Tölts le és futtass le egy malwarebytes-t is, addig kapcsold ki az avast-ot. A böngészőket pedig állítsd vissza gyári beállításra.
2/14 A kérdező kommentje:
Egyébként futtattam a vírus olot de nem talalt semmit...ez virus??
2015. júl. 28. 17:03
3/14 A kérdező kommentje:
Ezt irja ha felmegyek googlera: "az avast blokkolt egy ártalmas weboldalt vagy fajlt. Objektum:http/102f.net/al1000.html
Fertozes:URL:Mal
Folyamat:c:\..\privoxy.exe
Nem akarom h tonkremenjen a gepem!:'(
2015. júl. 28. 17:08
4/14 anonim 

válasza:

Lehetséges hogy amikor letöltötted a cuccot az egy gyanúsan kisméretű exe fájl volt?
5/14 A kérdező kommentje:
Tomoritett mappa volt
2015. júl. 28. 17:28
6/14 anonim 

válasza:

Próbálkozhatsz a Rendszer visszaállítása egy korábbi időpontra funkcióval, ha nem sikerül akkor csinálsz egy új fiókot, általában tiszta lappal indul így a windows.
7/14 A kérdező kommentje:
Koszonom! Meg valaki? Nagyon be vagyok szarva!!
2015. júl. 28. 17:40
8/14 anonim 

válasza:

Nagyjából minden le lett írva amit tenni tudsz. Ezután már csak az újratelepítés marad, vagy windows javítása telepítőről. Esetleg menyitod a parancssort rendszergazdaként és leellenőrizteted a rendszerfájlokat az SFC /SCANNOW paranccsal.
9/14 A kérdező kommentje:
Ezt a rendszer visszaalitast egy korabbi időpontra hogy kell windows 8.1-en?
2015. júl. 28. 17:53
10/14 A kérdező kommentje:
Egyebkent leallitottam az avastot utána újraindítottam és nem értesített a káros weboldalakrol... Viszont azt vettem észre hogy lassabbam toltodik be az oldal...mennyire karos ha ez egy virus?
2015. júl. 28. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!