Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért csinálja ezta gép?

Danikiller kérdése:

Miért csinálja ezta gép?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy a multkor le töltöttem a tunggle nevü programot és feltettem. Vele együtt települd pár program. Kitöröltem az összeset de viszajönnek nem értem hogyan.

ILyen programok mint reg cleaner pro meg stb. Miért? Válaszokat kösz

2015. júl. 1. 19:31
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Biztos valami vírusos szar változatot szedtél le valami nem megbízható oldalról

Csinálj vírus ellenőrzést. Az alap vírusölőn kívül ajánlott az Malwarebytes Anti-Malware vagy a HitmanPro is.

2015. júl. 1. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Revo Uninstaller-t ajánlom figyelmedbe!
2015. júl. 1. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
OK. kösz mindenki virusirtót már futtatam talált pár virus de utána egy darabig jó volt. Most már csak ritkán de egy-egy programot kihoz. DE én azt nem értem hogy a kiba.ott életbe tesz rá magától valamit. Mikor a tungglet telepitettem nem fogadtam el semmi olyat hogy más programokat is letöltsön
2015. júl. 2. 11:55
 4/5 A kérdező kommentje:
am most lefutattam virusirtót nem talált virust
2015. júl. 2. 12:10
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Nem véletlenül ajánlottam az Malwarebytes Anti-Malware és a HitmanPro -t. Ezek ugyanis nem vírusirtók. Más kártékony programokat keresnek, ami a vírusölők nem vesznek észre.

Egy próbát szerintem megér.

2015. júl. 2. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!