Az internet explorer 11 ben a javám blokkolva van de nem tudom mért korábban minden java alkalmazás ment meg oldal de hogy tudom ellenőrizni vagy feloldani ezta blokkolást?
Cseréld le a legújabbra a Javát.
Adobe Flash Player ActiveX (IE-hez) is cserélni kell, a Firefoxé ez: Adobe Flash Player plugin.
Ugyanígy cseréld le a Shockvawe Playert is.
Innen töltsd le, töröld a régebbit és telepítsd.
csináltam windows 7 ujra teepitést is de nem segítet ugyanugy ha java oldalakat nem tölti be pedig sokszor telepitettem a legfrisebb javát és fles playert.
AVG 013 ast használtam vírusirtonak de mejiket telepitsem amivel ezt a blokkot megtugyam szüntetni?
Vagy esetleg lehet valamit elálitottam a bögészöben és ézzért van a java oldalak blokkolása?
de nem csak az explorernél de méga firefoxnális ugyanez a hiba ottsem futnak a java oldalak.
Korában még minden jól müködött de eccercsak ezza hiba lépett fel.
Ha másnális van ezza hiba akkor az lécives jelezze és ak tudna megoldást segítsen.
Lehet, hogy egy kőkemény Javascriptbe ágyazott trójait kaptál.
Mielőtt újratelepíted, futtasd le a Kaspersky online scannerét. Ez a legerősebb vírusirtó. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!