MSN! Engem mindig felvesznek angol emberek. Miért? (inf. Lent)
Figyelt kérdés
ilyen angol nevek szoktak felvenni elöször csak 1-2 de mostanában ilyen 3an naponta.. mit tegyek?2010. márc. 4. 18:59
11/18 anonim válasza:
miért? talán mert megadtad valakinek a címed nyilvánosan (forum vendégkönyv stb..) és a spamek megtalálták vagy idegen emberek
12/18 A kérdező kommentje:
f.szom mondom hogy nem adtam meg semmilyen nyilvános helyre az msnem..
amugymeg milyen msn vírusítrók vannak??
hátha azzaal le tundám törölni..
2010. márc. 12. 14:14
13/18 anonim válasza:
Akkor meg az van, hogy azt a mail címet használod nyilvánosan amivel be vagy regisztrálva az msn-be és a spammerek rápróbálkoztak, és bejött nekik. Ez van. Mivel ez nem vírus, nem lehet irtani sem, maximum annyit tehetsz, hogy új fiókot csinálsz magadnak, másik mail címmel.
14/18 anonim válasza:
engem csak 2 mexikói p*csa vett fel eddig :D
15/18 anonim válasza:
Engem is felvesznek...minden nap 2-3 ember is.:) és hát volt 1,amelyikük cam sexelni akart..:|:D nemtudom mik-kik ezek..de soha nem fogadom el...mellesleg nem írtam ki semmilyen közösségi oldalakra,illetve portálokra a címem..:/
16/18 A kérdező kommentje:
csináltam egy új msn-t szval már mind1
de azért köszi az értelmes válaszokat
2010. ápr. 12. 14:02
17/18 anonim válasza:
engem is.. én cam szexelni akart de letöröltem xD
barátnőmet is felvették pisilnie kellett kiment wc-re és mire visszajött ott rázta neki a f*szát.. :S
18/18 A kérdező kommentje:
én már rájöttem mi a megoldás.. :D
amikor már nagyon berágtam tehetetlenségembe feljelentettem őket a microsoftnál (körlevél küldéséért vagy vmi ilyesmi :D) azóta egyetlenegy nem vett fel (Y)
2010. júl. 1. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!