Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudok belépni, hogy ne...

Hogy tudok belépni, hogy ne fertőzze meg az egész gépem egy vírus ami a google-fiókomban bújkál?

Figyelt kérdés
A számítógépem megtámadta egy csúnya vírus. Ez a vírus ha minden igaz a google-fiókomban van, mert amikor újrainstalláltam a számítógépem,1óra után beléptem, és rá 10percre azonnal elárasztott a vírus. Ugyan az. De szeretnék néhány dolgot lementeni. Minden ott volt, a videóim youtube-ra, rengeteg levelezés. De valami levéltől megfertőződhetett az egész, mert nem én vagyok az egyetlen.

2015. júl. 3. 05:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Töltsél le egy Linuxot és arról bootolj be, ugyanis a Linuxokra nem hatnak a Windowsos vírusok.

Szóval keresel egy Linux disztrót, mondjuk a Linux Mint xfce-et.

(Ezt ugyanis könnyű kezelni.)

[link]

Kiírod lemezre vagy csinálsz egy bootolható USB-t unetbootinnal, és arról bootolsz be. A "kipróbálás" opciót választod, és amikor betöltődik, használhatod a netet.

2015. júl. 3. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
igen, előző . Vagy ha nincs linuxos akkor format c, dobd fel a windowst , de lehúzott nettel, kell rá 1 comodo firewall meg 1 jó anvitirus ( avast, bitdefender ) és akk lépj be googlera. Vagy probáld i youtube channelen a gmailes email ciet h müködik-e.
2015. júl. 3. 12:03
 3/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Felraksz egy virtuális gépet (VirtualBox vagy VMware Player - Windows XP-t) és azon keresztül lépsz be, akkor csak a virtuális gépedbe fog a virus települni (addig amig át nem viszed a virust valamilyen formában a gazda gépre - pl virusos melléklet megnyitása a gazda gépen).

Sok sikert.

üdv.

2015. júl. 3. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebben az egesz elmeletben csak 1 gond van, ami ugy tunik, hogy senkinek nem jutott eddig eszebe.

Egy online tarhelyen levo futtathato allomany, hogy a francba fog hirtelen elindulni a gepeden, magatol?

Az osszes virust maguk a gepet hasznalo emberek futtatjak valamilyen formaban.

Vagy egy kartekony weboldalon kereszult egy ActiveX/java/flash serulekenyseget hasznalva, vagy mas programba epitve.

De csak ugy, 1 darab file, futtatas nelkul SOHA nem fogja megfertozni a gepedet. Ez teny.

Szoval nem valoszinu, hogy onnan kapod, de ha paranoias vagy, akkor a virtualis gepes es linux megoldas is szoba johet, de tovabbra is tartom, hogy nem onnan kaptad be.

2015. júl. 4. 10:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, a hétvégén kipróbálom!! :)
2015. júl. 7. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!