Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Megfigyelhettek a laptopom...

Megfigyelhettek a laptopom kameráján keresztül?

Figyelt kérdés

Tegnap furcsa dolog történt, miközben gépeztem.

Először is az volt nagyon furcsa, hogy netezek, közbe usb eszköt csatlakozását jelzi ki a gép, mikor, semmit nem csatlakoztattam.. A másik, pedig utána, villogott a skype, rákattintottam és az írta a skype, hogy az ön videója aktív, vagy valami hasonlót. De a laptopom kamerája nem világított.

Komoly válaszokat szeretnék, ez így lehet kicsit együgyű, de nem értek a technikához, informatikához. Csak felmerült egy ilyen bennem.

2015. júl. 2. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy valamiért eddig nem érintkezett a kamera csatlakozója és most jó (ezért írta hogy csatlakoztatva) a skype meg kiírta hogy működik a kamera így majd lehet használni ha akarod
2015. júl. 2. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!